Rygtet taler sandt: Playstation-telefon på vej med Android 3.0

Sony prøver igen med en mobil enhed under Playstation-navnet. Denne gang bygget sammen med en Android-telefon.

Efter en række modeller i serien Playstation Portable (PSP) har Sony nu valgt at bygge sin mobile spillemaskine sammen med en Android-telefon.

Selve dimsen er endnu ikke blevet officielt bekræftet fra Sonys side, men teknologi-mediet Engadget har fået fingrene i en prototype, der understøtter de rygter, som tidligere har floreret om den nye Playstation-telefon.

På overfladen ser telefonen normal ud, men ved at skyde et tastatur frem, får man de karakteristiske knapper fra Playstation-maskinerne. Mellem de to sæt knapper har Sony placeret en lille trykfølsom plade á la en trackpad fra en bærbar computer.

Ifølge Engadget kører prototypen en upoleret udgave af Android, og vurderingen er, at Playstation-telefonen ved lancering vil køre Android 3.0 Gingerbread, som endnu ikke er frigivet, men som er lige rundt om hjørnet.

Hardwaren inden i byder på en Qualcomm MSM8655-processor på 1 gigahertz, og skærmen er på mellem 3,7 og 4,1 tommer. Og modsat Playstation Portable, der brugte sit helt eget Universal Media Disc-format, har Sony denne gang besindet sig og set ud over egne formater. Der er således mulighed for at udvide lagerpladsen med de facto-standarden Micro-SD.

Da der tilsyneladende stadig er noget arbejde tilbage på software-siden gætter Engadget på, at telefonen først kommer engang i 2011.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere