Rygte: Samsung laver bizar Windows-tavle-pc med skub-ud-tastatur

Samsung satser tilsyneladende på flere heste for at slå Apples iPad på tavle-pc-markedet. Ud over den Android-baserede Galaxy Tab arbejder det korenske firma med en 10 tommers windows 7 tavle-pc.

Det er stadig småt med fakta, men ifølge flere medier har Samsung planer om at lancer en 10 tommer stor tavle-pc i marts eller april 2011 - formentlig timet, så den kan konkurrerede med den kommende iPad 2.

Tavle-pc'en adskiller sig på flere områder fra andre på markedet; således ventes den at køre Windows 7 som styresystem, ligesom den læner sig over mod netbook-segmentet ved at have skub-ud-tastatur.

Der eksisterer endnu ingen billeder af tavle-pc'en, der har fået kodenavnet Gloria, men fantomtegninger antyder en ikke umiddelbart ergonomisk kombination af tastatur og skærm.

Skærmstørrelsen skulle angiveligt blive 10 tommer.

Gloria bliver ikke Samsungs første stævnemøde med tavle-pc-kategorien, idet virksomheden også står bag det hidtil eneste seriøse bud på en iPad-killer, nemlig den Android-baserede Galaxy Tab.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Nicholas Colding

Hvad er fidusen med mindre taster? Efter hvad jeg kan se, er knapperne mindre end på min iPad.

Mon ikke også enheden fra Samsung bliver væsentlig dyrere af fremstille og tungere pga flere enkeltdele?

Det ligner altså en komisk stor mobiltelefon fra 2004...

  • 0
  • 0
#4 Martin Bøgelund

Jeg vil egentlig gerne selv beslutte mig til, om den er bizar.

Tanken er vel, at konceptet med en bærbar computer med integreret skærm og tastatur, allerede har et andet navn end "tavle-PC"...

Tænk noget i retning af "Carlsberg lancerer alkoholfri øl med alkohol".

  • 0
  • 0
#7 Franck bonvang

Jeg har aldrig fattet den store interesse, og hype der omkring Apples produkter, og slet ikke omkring IPhone og IPad... IPad,en kan ikke bruges til noget fornuftigt, og er i bund og grund mest en forvokset, og alt for dyr, e-book læser... Ligeledes er Iphone'n så besværlig at havem ed at gøre at det halve kan være nok, kender flere der har IPhone, og 2/3 af dem er yderst utilfreds, dem som køber dem er kun ude efter navnet og ikke andet, og har alt for mange penge... ;o)

Jeg ser frem til Samsungs udspil, og man kan da håbe på de kan sælge, mindst lige så godt som Apple, men det kræver jo at folk begynder at kikke på brugervenlighed og kvalitet fremfor hvad skidtet hedder, og det sker nok ikke foreløbig..

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere