Rygte: Microsoft arbejder på efterfølger til ny Surface-tablet

Skal man tro jobopslag i it-branchen, er Microsoft allerede i gang med efterfølgeren til sin første tablet, Surface, der lanceres i oktober.

Mens de fleste stadig venter på at finde ud af, hvordan Microsofts kommende tablet, Surface, føles i hænderne, er Microsoft formentlig allerede nu i gang med efterfølgeren.

Ifølge flere internationale medier har Microsoft slået en stribe stillinger op, som peger i retning af udviklingen af Surface 2.

Microsoft Surface - altså den første - lanceres 26. oktober med Windows 8 og ARM-processor og sendes direkte i infight med Apples iPad. De lidt dyrere modeller bliver bestykket med en Intel-processor og skal dermed konkurrere med Windows-pc'er i ultrabook-størrelsen.

Ifølge TechRadar afslører stillingsannoncerne, at Microsoft nu er i gang med 'fremstille den næste generation' af Surface-tablets.

Alt andet lige ville det også være mere overraskende, hvis Microsoft ikke var i gang med en opfølger til Surface. Apple har hidtil frigivet en ny iPad med cirka et års mellemrum, og samtidig triller nye Google Android-tablets fra flere forskellige producenter jævnligt ud på markedet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#2 Mads Larsen

Man kan efterhånden undre sig over hvad der motiverer Version2 i valget af hvilke nyheder der findes værd at bringe. Mon ikke der kun går kort tid før der viser sig en værdig arvtager for Version2, en arvtager som vel at mærke ikke er styret af sponsorater og bannerreklamer.

 • 1
 • 1
#4 Mads Larsen

Al respekt for at man har en forretning der skal løbe rundt. Men i det øjeblik et nyhedsmedies indhold er styret af hvem der lægger annoncekroner, ryger både troværdighed og relevans for det pågældende medie. Men det er jo nok en diskussion som hører til i et helt andet forum.

 • 1
 • 2
#5 Deleted User

Hej Mads -

Tak for dit indlæg. Jeg kan forsikre dig, at Version2's indhold ikke styres af annoncørerne. Heller ikke af Microsoft.

Vi skriver også med jævne mellemrum artikler ud fra rygter om Apples kommende produkter, nye Android-mobiler fra HTC og Samsung, nye ultrabooks etc. Hver gang er der selvfølgelig en risiko for, at vi bliver anklaget for at være i lommen på den pågældende producent (som regel er risikoen større, hvis der står MS eller Apple på produktet). Og der er da også en hårfin grænse mellem nyhedsproduktion og hypemaskineri i de pågældende tilfælde. Omvendt mener vi, at læserne har en interesse i at vide, hvad der sker på mobil- og tablet-området, som bevæger sig meget hurtigt i disse år. Uanset om det gælder Microsoft, Apple, Samsung, HTC, Nokia, Huawei osv.

Når ovenstående artikel er skrevet, skyldes det også, at Version2 ofte citerer internationale nyheder fra de store sites som for eksempel Techradar, Wired, Engadget osv., hvoraf flere har bragt historien.

Vh Mikkel, v2.dk

 • 1
 • 0
#6 Mads Larsen

Hej Mikkel

Jeg takker også for dit svar. Mit lidt sure opstød skyldes, som du nok har opfattet, en kende frustration overfor hvor små nyheder producenter som dem du selv nævner kan lykkes med at komme igennem med. Dette på baggrund af erfaringer for hvor svært det kan være at komme igennem med noget mere spændende og relevante nyheder fra knap så kendte producenter, både hos jer og andre steder. Vi kan jo nok godt blive enige om, at ovenstående artikel ikke fortæller meget mere end at "der kommer en ny dag i morgen".

Hermed er der så brugt nok tid og kræfter på det herfra :-)

 • 2
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere