Rust udsender stor opdatering med fokus på produktivitet

Illustration: Pixabay.com-bruger terimakasih0
Rust 2018 omfatter forbedringer af værktøjer og dokumentation.

Holdet bag Rust har løftet sløret for den første store udgave af programmeringssproget, siden version 1.0 kom på gaden i 2015.

Det skriver Sdtimes.

Rust, som bakkes op af Mozilla, har en ambition om at være en slags sikker C ved hjælp af bestemte sprogkonstruktioner.

»Rust prøver at forene ydelse og sikkerhed. Det oprindelige mål var at skabe et nyt systemprogrammeringssprog, som vi kan anvende til at skrive en ny browser med,« sagde Jack Moffitt, som leder Mozillas Firefox-udviklingshold, til Version2 sidste år.

Læs også: Rust: Sådan vil Mozilla genstarte Firefox med sikker og hurtig kode

Den nye udgave af ​​sproget er kulminationen af de seneste tre års arbejde, lyder det fra holdet bag Rust. Det omfatter forbedringer af værktøjer og dokumentation. Hvor den forrige udgave, Rust 2015, fokuserede på stabilitet, kommer Rust 2018 med fokus på produktivitet.

»Ideen med versioner er at bide mærke i de store trin i Rusts udvikling, hvor en samling nye funktioner som helhed ændrer oplevelsen med at bruge Rust. Det er en måde, hvorpå man med et par års mellemrum har mulighed for at danne sig et billede af det arbejde, vi har lavet. Samt at udsende hele stakken som et poleret produkt,« skriver holdet i et blogindlæg.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere