Rusland truer med Reddit-blokade på grund af hash-vejledning

Russiske internetoperatører kan blive tvunget til at spærre for Reddit, fordi det sociale medie tillader diskussioner om stofmisbrug.

Russiske myndigheder langer ud efter Reddits laissez-faire-tilgang til, at brugeren frit deler tips og trick til at dyrke marihuana. I en post på det sociale medie vk.com anmoder den russiske teleregulator, Roskomnadzor, Reddit om at fjerne alle sider, der vejleder brugere i, hvordan man dyrker stoffer.

Det skriver The Register.

Læs også: Reddit lukker racistiske fora

Det er sandsynligvis subreddits som canabiscultivation, der har fået de russiske myndigheder til at lufte muligheden om, at hele Reddit kan blive spæret i Rusland, hvis ikke det sociale medie retter ind. Endnu har Reddit dog ikke besvaret mails fra hverken tele- eller sundhedsmyndigheder.

Læs også: Ny Reddit-CEO vil stramme debatreglerne

De manglende svar har fået Roskomnadzor til at ty til landets populære sociale netværk med en efterlysning. I posten, som ledsages af en Wanted-plakat, antyder myndigheden, at Reddit-ledelsen er blevet lidt for afslappet i sommerferien.

Læs også: Amerikansk politi forlanger identiteten udleveret på fem Reddit-brugere

Reddit har for nylig revideret sin regler og besluttet, at det er tilladt at diskutere ulovlige aktiviteter som stofmisbrug på sitet. I enkelt tilfælde har det sociale medie dog fjernet underfora, som for eksempel delte hævnporno eller opfordrede til vold.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere