Rusland censurerer Reddit

Enkelte sider på Reddit vil fra i dag ikke være tilgængelige for russiske internetbrugere. Det sker, efter at russiske myndigheder i går advarede Reddit og anmodede dem om at fjerne opslag.

Diskussions- og nyhedssitet Reddit, som bliver stadigt mere og mere populært på internettet, er i Rusland blevet censureret af de russiske myndigheder. Blokeringerne træder i kraft, fordi Reddit endnu ikke har fjernet et opslag, der handler om at dyrke svampe.

Opslaget er ikke blevet fjernet, fordi det umiddelbart ikke er imod sidens regler og ikke opfordrer brugerne til at spise dem.

Fordi Reddit bruger Https-protokoller, vil en del af de russiske internetudbydere være nødt til at blokere hele websitet. Hele manøvren er mulig, fordi de russiske myndigheder ikke behøver tilladelse for at blokere hjemmesider.

Det er ikke første gang, de russiske myndigheder er i totterne på diskussionssitet, men det er første gang, siden censureres. De russiske myndigheder har også for nyligt truet Youtube med blokering.

Svampe-siden havde en kommentar, er på russisk og har ikke haft nogen aktivitet de seneste to år.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere