Feedly, Deezer og Evernote tvunget i knæ under DDoS-angreb - angriber ville have penge

Illustration: Virrage Images/Bigstock
Nyhedsaggregatoren Feedly var i går udsat for et voldsomt DDoS-angreb, der forsøgte at afpresse servicen til at betale for at få adgang til deres site igen. Sitet er dog oppe igen efter ni timer.

Den amerikanske nyhedsaggregator Feedly var natten til onsdag californisk tid udsat for et massivt DDoS-angreb, hvilket gjorde, at de fleste af Feedly’s 12 millioner brugere ikke kunne få adgang til websitet, skriver Ars Technica, der henviser til en blogpost fra Feedly.

Feedly udsendte herigennem en officiel meddelse, hvor de offentliggjorde, at angriberne forsøgte at presse Feedly for penge for at stoppe angrebet - et krav, som Feedly dog afviste.

Da Version2 forsøgte at besøge siden i går aftes, var Feedly stadig nede, dog har Feedly siden da fået neutraliseret angrebet - godt ni timer efter tjenesten første gang rapporterede om angrebet.

Feedly er ikke den eneste store service med cloud-baserede servere, der har været udsat for DDoS-angreb i de seneste dage. Også musiktjenesten Deezer og note-appen Evernote skulle have været udsat for lignende DDoS-angreb i løbet af seneste weekend.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere