Roskilde Festivals tele-partner: Nej, vi udleverer ikke mobiloplysninger

Det er skilte som disse på Roskilde Festival, der har skabt debat. De er da angiveligt også opsat netop for at skabe debat og ikke for at informere om festivalens brug af logning. Illustration: Roskilde Festival/Facebook
Teleselskabet 3 er 'ekslusiv-partner' på Roskilde Festival, og nu må selskabet afvise, at oplysninger om deltagernes mobilbrug bliver udleveret til festivalen.

Teleselskabet 3 tager nu afstand fra den kampagne, Roskilde Festival har sat i gang for at sætte fokus på overvågning med en række skilte, der blandt andet siger, at gæsternes brug af mobiltelefoner bliver logget.

I en pressemeddelelse skriver 3, at selskabet ikke har nogen aftale med Roskilde Festival om at udlevere oplysninger om kundernes brug af mobiltelefoner på festivalen.

Læs også: Roskilde Festival vækker harme med datapolitik - med Snowden på programmet

Det er værd at bemærke, at 3 er eksklusiv-partner for festivalen, og det kun er Tuborg, der har en større sponsoraftale med festivalen.

3 understreger det samme, som flere andre har peget på i forbindelse med diskussionen af de omstridte informationsskilte, nemlig at teleselskabet er pålagt gennem terrorlovgivningen og logningsbekendtgørelsen at registrere en række oplysninger. Disse oplysninger udleveres dog kun til myndigheder mod en dommerkendelse.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere