Roskilde dropper lønsystem fra KMD

Roskilde Kommune har netop besluttet, at det fremover er Silkeborg Data, der skal stå for kommunens lønsystem.

Bedre integration og brugervenlighed samt en marginalt bedre pris er grunden til, at Roskilde Kommune fremover kan skrive Silkeborg Data som leverandør af løn-it og ikke KMD.

»Det har været utroligt tæt, men vi havde i forbindelse med udbuddet opstillet en række kriterier, og der var Silkeborg Data dem, der mødte kriterierne bedst,« siger it-chef i Roskilde Kommune Ole Bech til Version2.dk.

Han peger blandt andet på integrations med Roskildes ESDH-system FICS, som værende betydeligt bedre end KMD's og hertil kom også bedre integration med kommunens økonomi-system Prisme fra Fujitsu.

»Desuden har der blandt brugerne været en række demoer, hvor opfattelsen var, at brugervenligheden var større i løsningen fra Silkeborg Data,« siger Ole Bech.

Kommunen har dog stadig KMD som leverandør af en række fagsystemer, og Ole Bech bekræfter, at det var en væsentlig overvejelse for kommunen at satse på en ny leverandør af lønsystemer.

»Men som det ligger, så skal selve lønberegningsmotoren i KMD's system også skiftes ud i den nærmeste fremtid, den bliver så at sige flået ud, og det har vi vurderet, som værende forbundet med den samme risiko, som at skulle skifte til en ny leverandør,« siger it-chefen.

Roskilde Kommuner bruger fire millioner kroner om året på sit lønssystem, og den nye kontrakt ligger i samme område.

Aftalen med Roskilde Kommune er den femte for Silkeborg Data indenfor kort tid. Foruden Roskilde Kommune er Esbjerg og Høje Taastrup kommuner også blevet kunder hos Silkeborg Data, ligesom Silkeborg Kommune og Region Midtjylland har indgået nye kontrakter med virksomheden.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere