Rema 1000 først med MobilePay

Discountkæden Rema 1000 overhaler Dansk Supermarked indenom og kommer først med MobilePay til hele landet.

Danske Banks udrulning af Mobile Pay-betalingsløsningen er nået til Rema 1000, der som den første supermarkedskæde herhjemme tager den til sig i alle landets butikker allerede inden sommerferien.

Danske Bank er også gået i samarbejde med Dansk Supermarked, der dog endnu ikke har lovet andet end et testforsøg i enkelte butikker.

Læs også: Føtex åbner for trådløse betalinger via MobilePay

Rema går linen ud og etablerer sammen med banken og it-virksomheden EG en løsning i alle sine 261 butikker, hvor den nye mobilbetaling kommer til at køre fra en lille boks ved kassen, som både giver mulighed for NFC, Bluetooth og scan. Det vil sige, at hvis du har en telefon, hvor elektronikken er klar til det, vil du kunne betale blot ved at scanne din telefon hen over boksen. Boksen indeholder flere teknologier, som kan opdateres, efterhånden som nye funktioner udvikles.

»Vi er ikke i tvivl om, at danskerne er klar til også at betale mobilt, når de køber ind. Vi vil gerne bidrage til, at familielogistikken går op i det daglige. Det gælder både på de varer, vi har på hylderne, og på den måde, vores kunder betaler på. Det skal være nemt og enkelt hele vejen igennem, og vi har klædt alle vores købmænd og medarbejdere på til at gå sommeren i møde med den nye betalingsform,« oplyser Torben Sørensen i en pressemeddelelse.

Coop har også luftet tanker om en mobil betalingsløsning, men har ikke afsløret, om det bliver MobilePay, konkurrencen Swipp fra Nordea, Jyske Bank og andre partnere eller en helt tredje løsning, kæden introducerer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Jens loggo

I den forbindelse håber jeg de snart laver det, så man samtidig får sin kvitering overført til sin mobil.

I det hele taget, burde det får mindst et årti siden, have været så kviteringen blev overført til netbank, når man betalte med dankort. Teknisk er der intet problem i det.

Jeg er klar over, at f.eks. Bilka har en løsning, man kan tilmelde sig, og derefter se sine kviteringer på en bestemt hjemmeside, men det bør ikke være nødvendigt, og giver i øvrigt det problem, at alle ikke bruger samme system, og da f.eks. Bilka skiftede system, mistede folk alle deres kvitereinger

  • 1
  • 2
#4 Peter Jensen

Det virker bare perfekt, så det har de gjort godt - Det er forresten også i bilka.

"I den forbindelse håber jeg de snart laver det, så man samtidig får sin kvitering overført til sin mobil."

Det kan man i Bilka, har ikke lagt mærke til at Rema1000 ikke havde det, men tag kontakt til dem via mail og sig at det er en mulighed som du ved andre bruger evt.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere