Region Syd om elementer i Systematics EPJ-tilbud: »meget dårlig« og »under middel«

Hidtil har detaljer i Region Syds prækvalificering af Systematic været hemmeligholdt. Men nu viser lækkede dokumenter, at evalueringen af løsningen på visse punkter er relativt kritisk.

Systematics EPJ-løsning får af Region Syddanmark en krasbørstig vurdering i den prækvalifikation til løsningen EPJ Syd til én milliard, som regionen gennemførte i løbet af sommeren.

Det viser detaljer i en prækvalifikationsrapport, som hidtil har været gennemgribende sløret hvad angår afsnittet om Systematic. Men nu har Computerworld fået fat it i en utilsløret version.

Hidtil har pressen og offentligheden kun kunnet fået udleveret en meget tilsløret af Region Syds vurdering af Systematic.

Men nu viser de utilslørende afsnit, at Systematics referencer blandt andet beskrives som »meget dårlig« og »under middel«.

I forhold til snitflader vurderes referencerne eksempelvis til at være mellem dårlige og under middel, og referencerne vedrørende applikationsdrift vurderes også til mellem meget dårlig og dårlig.

Klip fra den utilslørende prækvalifikationsrapport, som Computerworld har fået adgang til Illustration: Computerworld.dk. Prækvalifikationsrapporten, Systematic A/S

Trods den kritiske vurdering prækvalificerede Region Syddanmark Systematic sammen med CGI Danmark A/S og Cambio Healthcare Systems A/S.

Epic blev helt fravalgt

Version2 har tidligere omtalt, at Epic, der er leverandør af Sundhedsplatformen i Region Hovedstaden og Region Sjælland, blev helt fravalgt i prækvalifikationen.

Læs også: Region Syds vurdering af Sundhedsplatformen: ‘Dårlig’ til ‘særdeles dårlig’

De tre prækvalificerede leverandører forventedes dengang at aflevere et foreløbigt tilbud her i oktober, har Region Syd tidligere oplyst. Herefter indledes forhandling med de enkelte leverandører for yderligere at kvalificere tilbuddene, før leverandørerne afleverer et endeligt tilbud.

Region Syddanmark forventer at kunne træffe en endelig beslutning om vindende leverandør i foråret 2018. Det er regionsrådet i Syddanmark, der træffer den endelige beslutning om, hvem der skal levere EPJ Syd.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere