Region Hovedstaden køber 11.000 computere til 38 millioner

Dustin skal levere for op til 38 millioner kroner hardware til Region Hovedstaden, der køber 11.000 stationære og bærbare computere. Det er godt 3.000 kroner pr. styk.

Der er brug for nyt maskinel hos Region Hovedstaden, der blandt andet driver hospitalerne i regionen. Derfor kan leverandøren Dustin nu skrive under på en aftale om at levere blandt andet 11.080 computere til en samlet værdi på op til 38 millioner kroner. Det oplyser Dustin i en pressemeddelelse.

Mere præcist består indkøbet af 10.100 stationære computere, 980 bærbare computere og 1.200 skærme, samt måske lidt ekstra udstyr oven i, som ikke er fastlagt. Den samlede pris lander på mellem 32 og 38 millioner kroner, afhængigt af hvad regionen ønsker præcist af konfiguration og tilbehør.

Det giver en stykpris pr. maskine på mellem 2.900 og 3.400 kroner, når skærmene og eventuelt tilbehør regnes med i prisen. Dustin oplyser i en e-mail til Version2, at der er tale om en blanding af produkter fra HP og Lenovo.

Udbuddet er det første, som sker under den 3-årige rammeaftale, Region Hovedstaden har sammen med to andre regioner. Dustin kalder ordren en af årets største på pc-klienter.

Dustin vinder millionordre til Region Hovedstaden

Dustin har vundet en ordre fra Region Hovedstaden til en værdi af 32‐38 millioner kroner. Det er en af årets største enkeltstående ordrer på pc‐klienter og det første af flere udbud på en 3‐årig rammeaftale for Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Nordjylland.

Region Hovedstaden har valgt Dustin som leverandør på et udbud til en samlet værdi af 32‐38 millioner kroner afhængig af konfiguration, tilbehør m.m. Ordren, der er en af årets største enkeltstående ordrer på pc-klienter, består primært af ca. 10.100 stationære computere, 1.200 skærme og 980 bærbare computere.

"Det er en vigtig ordre. Vi glæder os til at levere og dermed bidrage til at titusindvis af it‐brugere i Region Hovedstaden får nye og bedre it‐værktøjer. Samtidig understreger ordren vores målsætning om fortsat at øge vores vækst i Public segmentet", siger Dustins danske landechef Michael Haagen.

Udbuddet er det første af flere udbud på en 3‐årig rammeaftale for Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Nordjylland.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017