Region Hovedstaden køber 11.000 computere til 38 millioner

Dustin skal levere for op til 38 millioner kroner hardware til Region Hovedstaden, der køber 11.000 stationære og bærbare computere. Det er godt 3.000 kroner pr. styk.

Der er brug for nyt maskinel hos Region Hovedstaden, der blandt andet driver hospitalerne i regionen. Derfor kan leverandøren Dustin nu skrive under på en aftale om at levere blandt andet 11.080 computere til en samlet værdi på op til 38 millioner kroner. Det oplyser Dustin i en pressemeddelelse.

Mere præcist består indkøbet af 10.100 stationære computere, 980 bærbare computere og 1.200 skærme, samt måske lidt ekstra udstyr oven i, som ikke er fastlagt. Den samlede pris lander på mellem 32 og 38 millioner kroner, afhængigt af hvad regionen ønsker præcist af konfiguration og tilbehør.

Det giver en stykpris pr. maskine på mellem 2.900 og 3.400 kroner, når skærmene og eventuelt tilbehør regnes med i prisen. Dustin oplyser i en e-mail til Version2, at der er tale om en blanding af produkter fra HP og Lenovo.

Udbuddet er det første, som sker under den 3-årige rammeaftale, Region Hovedstaden har sammen med to andre regioner. Dustin kalder ordren en af årets største på pc-klienter.

Dustin vinder millionordre til Region Hovedstaden

Dustin har vundet en ordre fra Region Hovedstaden til en værdi af 32‐38 millioner kroner. Det er en af årets største enkeltstående ordrer på pc‐klienter og det første af flere udbud på en 3‐årig rammeaftale for Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Nordjylland.

Region Hovedstaden har valgt Dustin som leverandør på et udbud til en samlet værdi af 32‐38 millioner kroner afhængig af konfiguration, tilbehør m.m. Ordren, der er en af årets største enkeltstående ordrer på pc-klienter, består primært af ca. 10.100 stationære computere, 1.200 skærme og 980 bærbare computere.

"Det er en vigtig ordre. Vi glæder os til at levere og dermed bidrage til at titusindvis af it‐brugere i Region Hovedstaden får nye og bedre it‐værktøjer. Samtidig understreger ordren vores målsætning om fortsat at øge vores vækst i Public segmentet", siger Dustins danske landechef Michael Haagen.

Udbuddet er det første af flere udbud på en 3‐årig rammeaftale for Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Nordjylland.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017