Regeringen lancerer ny central webportal: Regeringen.dk

En cykeltur med Bertel Haarder er en del af indholdet på den nye webside regeringen.dk Illustration: Regeringen.dk
Regeringen.dk skal samle links til samtlige ministerier og fortælle om regeringens politik.

Statsministeriet har i dag lanceret webportalen regeringen.dk, der skal fungere som en digital indgang til samtlige ministerier og kommunikationsplatform for regeringen.

Hjemmesiden er en del af et kommunikationsfremstød, hvor regeringen vil forklare ‘regeringens politik med vores egne ord’.

Læs også: Folketinget.dk ramt af denial-of-service-angreb

‘Vi vil gerne blive bedre til at forklare, hvad vi gør som regering, og ikke mindst hvorfor vi gør det,’ lyder forklaringen, der ledsages af et billede af Lars Løkke Rasmussen med en kaffekop.

Foruden linksamlinger præsenteres brugeren for et ministergalleri, grafiker og artikler, som blandt følger justitsminister Søren Pind, der tester politiets nummerpladescanner, eller inviterer til ‘cykeltur med Bertel Haarder’, der i samme ombæring vil fortælle om den såkaldte danmarkskanon.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Bjarne Oldrup

Før skulle jeg bøvle med at skrive sundhed.dk i adressselinjen.

Nu kan jeg bare gå ind på regeringen.dk, rulle ned i bunden, og klikke på sundhed.dk linket. Nu har jeg det meget bedre.

Var det ikke en idé med en app? ;)

Aj det er pænt website, indrømmet... Men hvad sker der egentlig med regeringen.dk, når regeringen udskiftes?. Indholdet er meget politisk, med prefabrikerede statements lige til at dele på facebook - nok ikke noget en rød regering ønsker i blog-arkivet.

  • 4
  • 0
#2 Niels Buus

Så bliver sitet skrottet og domænet viderestillet til www.socialdemokraterne.dk. I løbet af regeringstiden vil Mette Frederiksen afsætte 10 millioner kroner til et nyt website på domænet. Projektet vil løbe over budget og ende med at koste 34 millioner kroner af skatteydernes penge før det bliver droppet i forbindelse med endnu et regeringsskifte.

  • 5
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere