Regeringen lancerer ny central webportal: Regeringen.dk

24. august 2016 kl. 13:015
Regeringen lancerer ny central webportal: Regeringen.dk
Illustration: Regeringen.dk.
Regeringen.dk skal samle links til samtlige ministerier og fortælle om regeringens politik.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Statsministeriet har i dag lanceret webportalen regeringen.dk, der skal fungere som en digital indgang til samtlige ministerier og kommunikationsplatform for regeringen.

Hjemmesiden er en del af et kommunikationsfremstød, hvor regeringen vil forklare ‘regeringens politik med vores egne ord’.

‘Vi vil gerne blive bedre til at forklare, hvad vi gør som regering, og ikke mindst hvorfor vi gør det,’ lyder forklaringen, der ledsages af et billede af Lars Løkke Rasmussen med en kaffekop.

Foruden linksamlinger præsenteres brugeren for et ministergalleri, grafiker og artikler, som blandt følger justitsminister Søren Pind, der tester politiets nummerpladescanner, eller inviterer til ‘cykeltur med Bertel Haarder’, der i samme ombæring vil fortælle om den såkaldte danmarkskanon.

5 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
5
25. august 2016 kl. 13:21

Der er rundt om det billede og video tunge, men informationsfattige indhold. Go' plads til tvære rundt med pølsefingrene og kigge på de flotte billd'er.

4
25. august 2016 kl. 07:55

Og så kører de ikke engang https. Men nu kan Søren Pind jo allerede se med i hvad man kigger på...

3
24. august 2016 kl. 16:49

Hvis den bibeholdes igennem de forskellige regeringer. På den måde vil man kunne se den politik som var tanken bag den regering på det valgte tidspunkt.

2
24. august 2016 kl. 16:09

Så bliver sitet skrottet og domænet viderestillet til www.socialdemokraterne.dk. I løbet af regeringstiden vil Mette Frederiksen afsætte 10 millioner kroner til et nyt website på domænet. Projektet vil løbe over budget og ende med at koste 34 millioner kroner af skatteydernes penge før det bliver droppet i forbindelse med endnu et regeringsskifte.

1
24. august 2016 kl. 14:33

Før skulle jeg bøvle med at skrive sundhed.dk i adressselinjen.

Nu kan jeg bare gå ind på regeringen.dk, rulle ned i bunden, og klikke på sundhed.dk linket. Nu har jeg det meget bedre.

Var det ikke en idé med en app? ;)

Aj det er pænt website, indrømmet... Men hvad sker der egentlig med regeringen.dk, når regeringen udskiftes?. Indholdet er meget politisk, med prefabrikerede statements lige til at dele på facebook - nok ikke noget en rød regering ønsker i blog-arkivet.