Reddit topper listen: Disse hjemmesider har haft flest udfald i 2021

12. november 2021 kl. 10:43
Reddit topper listen: Disse hjemmesider har haft flest udfald i 2021
Illustration: Facebook.
Meta-ejede Facebook og Instagram snupper henholdsvis fjerde- og tredjepladsen i en opgørelse over, hvilke hjemmesider der i løbet 2021 har oplevet flest udfald. Online-forummet Reddit ligger på en suveræn førsteplads.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Da Facebook gik ned om aftenen 4. oktober i år, fik tjenesten Downdetector.com mere end 10,6 millioner anmeldelser om problemer, hvoraf langt størstedelen gik på, at de i alt ca. 3,5 milliarder brugere ikke kunne logge på det sociale medie.

Det er som bekendt ikke første gang – og nok heller ikke den sidste – at en hjemmeside oplever udfald, og nu har tjenesten Uswitch opgjort, hvor mange gange 20 af verdens mest besøgte hjemmesider har oplevet udfald i løbet af 2021.

Det skriver ZDNet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Således ligger online-forummet Reddit på en lidet flatterende førsteplads med 180 udfald indtil videre i 2021. 60 procent af dem skyldtes problemer med app'en. Discord kommer ind på andenpladsen med 107 udfald, skarpt forfulgt af Instagram på tredjepladsen med 106 udfald.

Facebook er henvist til fjerdepladsen med 95 udfald, hvoraf 49 pct. af dem skyldtes problemer med hjemmesiden. Sidste gang det skete var i forgårs 10. november. Da det skete 4. oktober, kostede det anslået 385 millioner kroner.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger