Razer lancerer verdens kraftigste ultrabook?

Computerproducenten Razer har lanceret en ultrabook, der efter sigende både skulle være verdens tyndeste gamerbærbare og verdens kraftigste ultrabook.

Spilcomputerproducenten Razer har lanceret det, Razer selv kalder for verdens tyndeste gaming-laptop, og som gadgetsiden Gizmodo kalder for verdens kraftigste ultrabook.

Razer Blade byder på en næstegenerations Haswell Intel-processor, otte gigabyte DDR3-ram, Nvidia GTX 765M grafikkort med to gigabyte GDDR5-rams hukommelse og et Intel HD4600-grafikkkort, 14 tommer skærm med en opløsning på 1600x900 pixels, som Razer kalder for en HD+-opløsning, tre USB 3.0-porte, HDMI-stik, en vægt på 1,876 kilogram og en batterilevetid på seks timer.

Computeren koster lige over 10.000 kroner i USA og bliver herfra dyrere, hvis du vil opgradere den indbyggede SSD på 128 gigabyte til 256 eller 512 gigabytes.

Razer har også opdateret computeren Blade på 17 tommer, der nu hedder Blade Pro. Specifikationerne for Blade Pro er stort set de samme som Blade på 14-tommer, med undtagelse af skærmopløsningen på 1080p og en øget vægt på omkring et kilogram.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Casper Paulsen

Er jeg den eneste der synes designet minder om en Macbook? Ikke at det er skidt, men håber ikke dette blive endnu en poteniel retsag om design patenter.

Men lækkert at se en vel designet bærbar til Windows brugerne. Indtil videre har der kun været Asus.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere