Quora hacket: Data på 100 millioner brugere er stjålet

Illustration: Virrage Images/Bigstock
Hackere har stjålet data på omkring halvdelen af den samlede brugerskare på den amerikanske Q&A-hjemmeside Quora.

Et omfattende hackerangreb har ramt hjemmesiden Quora, hvor data på omkring 100 million er brugere af den amerikanske Q&A-hjemmeside (question and answer) er blevet stjålet.

Det skriver The Hacker News.

Quora meddelte i en pressemeddelelse mandag, at hackere havde tvunget sig adgang til potentielt personfølsomme data på omkring halvdelen af hjemmesidens brugere.

Ifølge Adam D'Angelo, der er administrerende direktør og medstifter hos Quora har hackerne blandt andet fået adgang til kontoinformaitoner såsom email-adresser, navne og chatbeskeder.

Derudover er krypterede kodeord og data fra linkede konti på andre sociale medier også blevet stjålet. Quora har oplyst, at de normalt hasher kodeordene, men som en sikkerhedsforanstaltning er alle de udsatte brugere alligevel blevet bedt om at skifte deres kordeord. Derudover er de hackere brugere blevet underrettet via mail.

De interne efterforskninger i forbindelse med hackerangrebet er stadig i gang, og ifølge Quora vil man sørge for at »iværksætte initiativer, der kan forhindre lignende tilfælde i fremtiden.«

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder