Projektleder vinder Nintendo Wii hos version2.dk

11. december 2007 kl. 15:17
Projektleder i organisationen BIPS, Gert Rønnow, har vundet et eksemplar af elektronikproducenten Nintendos Wii-spilkonsol. Til daglig sikrer han samarbejde mellem software i byggegranchen.
Artiklen er ældre end 30 dage

Projektleder Gert Rønnow hos organisationen BIPS - byggeri, informationsteknologi, produktivitet, samarbejde ? har som modtager af Version2's nyhedsbrev vundet et eksemplar af spilkonsollen Nintendo Wii.

Til daglig arbejder han med udvikling af standarder for samarbejde og kommunikation på tværs af byggebranchen.

Målet er blandt andet at sikre, at arbejdet i eksempelvis CAD-software kan genbruges på tværs af virksomheder, der arbejder på samme byggeprojekt.

»Vi søger for, at kommunikationen sker på en fast defineret måde så både afsendere og modtagere kan læse de her ting. Vi er ikke nede i hardcore dataformater men mere i overordnede strukturer,« siger Gert Rønnow.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har de seneste to år arbejdet hos BIPS, der har en lang række firmaer fra byggebranchen som medlemmer og økonomiske støtter.

»Den store udfordring er, at hvert firma bruger det program, der understøtter det firmas proces bedst, men alligevel har behov for at kunne sende data mellem hinanden om bygningerne, når man skal bygge dem,« siger Gert Rønnow.

Opgaven for BIPS er derfor ifølge Gert Rønnow at sikre nogle fælles spilleregler og færdselsregler for, hvordan man gør tingene.

På version2.dk opdaterer han sin generelle viden om teknologier og tendenser, der også kan gøre sig gældende i byggebranchen.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger