Privat aktør overtager Offentlig Digitalisering-konference

Illustration: REDPIXEL.PL/Bigstock
Der er fornyelse på dagsordenen - men meget er også ved det gamle. Det lover Interesseorganisationen Dansk IT, der har overtaget konferencen Offentlig Digitalisering fra Digitaliseringsstyrelsen.

Når konferencen Offentlig digitalisering 2013 slår dørene op den 22.-23. maj, bliver det med et miks af traditionelt indhold og nye tiltag. Interesseorganisationen Dansk IT har overtaget konferencen fra Digitaliseringsstyrelsen og ønsker at give den et friskt pust bygget op omkring Dansk IT's “Danmark 3.0”-projekt.

»Projektet sætter fokus på mulighederne og konsekvenserne ved den igangværende globale digitalisering, der skyller ind over verden, og som er i færd med at forvandle Danmark fra at være et industriland (i-land) til at være et digitalt land (et d-land). På konferencen ser vi derfor også ud over den nuværende digitaliseringsstrategi, og tager dermed fat på det, der blive næste skridt i digitaliseringen,« skriver direktør i Dansk IT Tony Franke i en mail til Version2.

Konferencen vil være bygget op omkring fem temaer, der hver tager fat på centrale, digitale udfordringer og muligheder, den offentlige sektor står over for: Digitale fundamenter, digitale services, it-kontrakter og udbud, optimering og sikkerhed.

»Der er også strategi-drøftelser på vores konference, men hovedfokus er på de gode eksempler, ikke mindst visse konkrete cases.« siger Tony Franke.

Digitaliseringsstyrelsen har valgt at lave en mere strategisk digitaliseringskonference fremover, men Tony Franke mener, der er god plads til begge konferencer.

»Vi mener bestemt, at det er vigtigt fortsat at have et årligt mødested, hvor alle der arbejder med offentlig digitalisering kan få diskuteret de betydelige forandringer og muligheder digitaliseringen giver,« slutter Tony Franke.

Version2 udlodder tre fribilletter til konferencen. Deltag i lodtrækningen her.

Version2 er mediepartner på konferencen, som du kan læse mere om på Dansk it’s hjemmeside.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Peter Mogensen

men hovedfokus er på de gode eksempler, ikke mindst visse konkrete cases.

Så kan man jo spekulere over om der med "gode" menes succes-historier eller "noget man kan lære af". Hvis det er førstnævnte så skal vi nok ikke regne med at have set det sidste eNemID, rejsekortet, evalg-lovforslag... fortsæt selv listen.

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere