Populært maskinlæringsmiljø i Python runder version et nul med kompilering til C++

Illustration: mast3r/Bigstock
Pytorch 1.0 kommer med ny delmængde af Python, som kan kompileres til C++ og andre effektive sprog.

Pytorch, som er et open source miljø til machine learning, har rundet version 1.0. Miljøet, som har Facebook som hovedsponsor, bygger på Python og Nvidias vektorsystem CUDA, der afvikles på grafikprocessorer. Pytorch er en konkurrent til Googles populære Tensorflow-miljø.

Blandt nyhederne i den nye version er muligheden for at krydskompilere koden til C++ eller et andet effektivt sprog via en just-in-time-compiler. Det skriver Infoworld.

Det er ikke bare Python, der kan oversættes til C++. Pytorch 1.0 kan byde på en helt ny mulighed, Torch Script, der ønsker at skabe en balance mellem Pythons nemme syntaks og kode, som kan afvikles med høj effektivitet. Torch Script er i sig selv en delmængde af Python.

Oversættelsen til C++ kan ske på to måder: Enten ved at bruge Torch Script, der altså er beregnet til krydskompilering, eller ved at angive en metadata-decorator (annotation) til Python-kode. Det sidste vil dog ikke give så effektivt et resultat som med Torch Script.

Ifølge dokumentationen gør Torch Script det muligt at træne modeller i Pytorch ved hjælp af de velkendte værktøjer og derefter eksportere modellen til et produktionsmiljø, hvor det ikke er en god ide at køre modeller som Python-programmer af hensyn til ydeevne og parallel afvikling.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder