Populært maskinlæringsmiljø i Python runder version et nul med kompilering til C++

10. oktober 2018 kl. 12:22
Populært maskinlæringsmiljø i Python runder version et nul med kompilering til C++
Illustration: mast3r/Bigstock.
Pytorch 1.0 kommer med ny delmængde af Python, som kan kompileres til C++ og andre effektive sprog.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Pytorch, som er et open source miljø til machine learning, har rundet version 1.0. Miljøet, som har Facebook som hovedsponsor, bygger på Python og Nvidias vektorsystem CUDA, der afvikles på grafikprocessorer. Pytorch er en konkurrent til Googles populære Tensorflow-miljø.

Blandt nyhederne i den nye version er muligheden for at krydskompilere koden til C++ eller et andet effektivt sprog via en just-in-time-compiler. Det skriver Infoworld.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke bare Python, der kan oversættes til C++. Pytorch 1.0 kan byde på en helt ny mulighed, Torch Script, der ønsker at skabe en balance mellem Pythons nemme syntaks og kode, som kan afvikles med høj effektivitet. Torch Script er i sig selv en delmængde af Python.

Oversættelsen til C++ kan ske på to måder: Enten ved at bruge Torch Script, der altså er beregnet til krydskompilering, eller ved at angive en metadata-decorator (annotation) til Python-kode. Det sidste vil dog ikke give så effektivt et resultat som med Torch Script.

Ifølge dokumentationen gør Torch Script det muligt at træne modeller i Pytorch ved hjælp af de velkendte værktøjer og derefter eksportere modellen til et produktionsmiljø, hvor det ikke er en god ide at køre modeller som Python-programmer af hensyn til ydeevne og parallel afvikling.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger