Populært maskinlæringsmiljø i Python runder version et nul med kompilering til C++

Populært maskinlæringsmiljø i Python runder version et nul med kompilering til C++
Illustration: mast3r/Bigstock.
Pytorch 1.0 kommer med ny delmængde af Python, som kan kompileres til C++ og andre effektive sprog.
10. oktober 2018 kl. 12:22
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Pytorch, som er et open source miljø til machine learning, har rundet version 1.0. Miljøet, som har Facebook som hovedsponsor, bygger på Python og Nvidias vektorsystem CUDA, der afvikles på grafikprocessorer. Pytorch er en konkurrent til Googles populære Tensorflow-miljø.

Blandt nyhederne i den nye version er muligheden for at krydskompilere koden til C++ eller et andet effektivt sprog via en just-in-time-compiler. Det skriver Infoworld.

Det er ikke bare Python, der kan oversættes til C++. Pytorch 1.0 kan byde på en helt ny mulighed, Torch Script, der ønsker at skabe en balance mellem Pythons nemme syntaks og kode, som kan afvikles med høj effektivitet. Torch Script er i sig selv en delmængde af Python.

Oversættelsen til C++ kan ske på to måder: Enten ved at bruge Torch Script, der altså er beregnet til krydskompilering, eller ved at angive en metadata-decorator (annotation) til Python-kode. Det sidste vil dog ikke give så effektivt et resultat som med Torch Script.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge dokumentationen gør Torch Script det muligt at træne modeller i Pytorch ved hjælp af de velkendte værktøjer og derefter eksportere modellen til et produktionsmiljø, hvor det ikke er en god ide at køre modeller som Python-programmer af hensyn til ydeevne og parallel afvikling.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger