Polsk udvikler bygger komplet computer ind i mus

Polsk startup udvikler computermus med indbygget computer. Fungerende prototype bryster sig af 1.4 GHz quad-core processor og 128 GB flash-hukommelse.

Ordet computermus kan få en ny og mere bogstavelig betydning. Den polske udvikler Przemysław Strzelczyk har sammen med sit hold fået bygget en komplet funktionel computer ind i en mus. Det skriver The Register.

Mouse-Box, som projektet hedder, har lige nu en funktionel prototype, der rummer en quad-core 1.4 GHz ARM CORTEX processor, WiFi, accelerometer, gyroskop, 2 USB-porte, en micro-HDMI-port samt 128 GB flash-hukommelse - alt sammen under håndfladen i styreredskabet.

Når Mouse-Box skal i handlen, vil den begrænsede lagerplads støttes af en tilknyttet cloud-tjeneste, og musen skal komme med en foldbar induktionslader.

Med HDMI porten er det muligt at tilslutte sin Mouse-Box til en hvilken som helst skærm eller projektor og bruge musen som sin computer. Eller, som Mouse-Box-videoen selv foreslår, kan musen være en måde at skjule for arbejdsgiveren, at man bruger sin egen computer på jobbet.

På projektets hjemmeside, der kun har sparsomt med information, fremgår det, at holdet nu leder efter partnere til næste fase, hvor Mouse-Box skal sættes i produktion.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Bent Jensen

Hvad hvis man nu bygget den sammen med en skærm og tastatur så .. :-)

Man kan vel bygge en MOBIL telefon, eller Raspberry pi ligende ting ind i det meste, det her version ligner et mediecenter.

Det have været en fin nyhed hvis det have været en Intel baseret/kompatibel CPU, med OS Ubuntu eller Windows, som kunne have haft GOD NYTTE af en mus ?

  • 0
  • 1
#3 Michael Harly

Alment betrækning: Hvorfor er 128Gb blevet begrænset lagerplads

Er det fordi programmerene ikke kan deres håndværk og svinder med koden?

bevares jeg ved da godt at billeder og video fylden

Nå jeg installer windows xp og de programmet jeg bruger behøver jeg er 10Gb rigeligt da jeg prøver at installere Windows 7 bruget det alene de 10Gb uden programmer.

Der er gået noget galt et sted!!!

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere