Pokémons fra hele verden kan fanges med GPS snyd

Spillet Pokemon Go kan snydes med software, der tillader uetiske Pokémon trænere selv at sætte koordinater på deres lokation. Det er dog med risiko for producenten Niantic bandlyser dem fra spillet.

Spillet der tryllebinder verdenen i så stor stil, at folk falder over egne fødder, fanges på mystiske steder som en kirkegård efter lukketid og samles i massevis for at fange sjældne Pokemons.

Men som med så mange andre spil, har nogle fundet ud af at omgå reglerne. Ved at snyde mobilens GPS med falske koordinater, kan spillere fange Pokémons hvor som helst sted uden at flytte benene fra sofaen derhjemme.

Snyderne kan for eksempel downloade et kit eller en software som tillader at ændre på lokation og disse muligheder bliver delt på chatfora, skriver Motherboard.

Man kan bruge en Android-emulator på en pc og give den virtuelle maskine GPS-koordinater, skriver Ars Technica, som også rapporterer, at folk har snydt med udrugning af Pokémon-æg ved at bevæge telefonen rundt i hjemmet på et modeltog i stedet for selv at gå de krævede 5 kilometer.

Straffer regelbrydere

Inden man går i gang med tricks, skal man dog vide, at det er med høj risiko. Bliver man fanget af udvikleren Niantic, risikerer man at blive bandlyst fra spillet permanent.

For Pokémon Go skal få Pokémon trænere ud og opleve verden, se museer og få nye venner i nabolaget.

Derudover er truslen om at straffe snydere tidligere blevet bevist at være meget ægte. Et andet Niantic spil kaldet Ingress viste, at firmaet har fanget og bandlyst snydere fra verden over, skriver Motherboard.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere