Ph.d.-studerende skal skabe kunstig intelligens til Minecraft

Microsoft udlodder en dusør til de studerende, som kan udvikle en velfungerende AI til Minecraft

Microsofts Project Malmo har udfordret ph.d.-studerende til at udvikle en AI i Minecraft, som kan samarbejde med fremmede spillere. Det skriver The Inquirer.

Målet er en AI, som kan lære at arbejde sammen med tilfældigt udvalgte spillere og opnå en highscore i et mini game i selve spillet.

John Roach, som er skribent for bloggen Microsoft Research, fremhæver det essentielle i at skabe en AI, som kan samarbejde med mennesker.

»Kollaborativ AI involverer udviklingen af teknologier, som kan arbejde med, fremme og 'augmente' menneskets kapaciteter. Evnen til at samarbejde er nøglen til udviklingen af en generel AI, som kan efterligne den nuancerede og komplekse måde, som mennesker lærer og tager beslutninger på. En sådan AI vil repræsentere en evolution fra opgavebaserede AI-teknologier, som genkender tale, oversætter sprog og tekster billeder,« skriver John Roach i bloggen.

»Udfordringen er åben for ph.d.-studerende over hele verden. Efter registrering vil hold bestående af en til tre personer få en opgave, som indeholder et til tre mini games. Målet er derefter at udvikle en AI-løsning, som lærer at arbejde med tilfældigt tildelte spillere for at opnå en highscore i spillet,« skriver John Roach.

De studerende skal indlevere deres bud på en velfungerende Minecraft AI på Github og Malmo Collaborative AI Challenge og kan vinde 20.000 dollars.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017