Passagerer kan kræve penge retur fra DSB for hullet internetdækning

Det er muligt at få pengene tilbage, hvis man har betalt for internet i toget, men der ikke er dækning i den tid, man har betalt for.

DSB og TDC sælger internetadgang via wifi i togene, men dækningen kan være sporadisk på visse strækninger. Det er tilstrækkeligt grundlag til, at man kan få pengene tilbage, hvis man har oplevet problemer, skriver Metroxpress.

»Hvis man har oplevet store problemer med vores internet i togene, kan man tage kontakt til vores kundeservice og få pengene tilbage,« siger salgschef Christian Linnelyst fra DSB til Metroxpress.

Samarbejdet om internetadgang i togene har eksisteret i flere år, men pendlere oplever alligevel gentagne problemer på visse strækninger, hvor de mister forbindelsen.

På S-togene i hovedstadsområdet er adgangen gratis mod oprettelse af en kundeprofil hos DSB, men i de øvrige DSB-tog skal man enten betale for adgang i et antal timer eller rejse på DSB 1'.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Søren Nielsen

Jeg har under et blindtestningsforsøg dokumenteret at være allergisk over for wifi. Ophold i et wifi strålingsfelt giver hovedpine, kvalme, hjertebanken og hjertesmerter, samt så megen nedsættelse af mine cognitive evner at jeg vanskeligt kan deltage i en almindelig samtale. Håber transportselskaberne snart får øjnene op for denne problematik. Effekten er tydelig ned til 1 mikrowat/m2 se videre her: http://www.ehsf.dk/

  • 0
  • 3
#3 Søren Nielsen

Jeg ved positivt at det gælder signaler wifi routere som du finder dem ifb. med trådløst internet. Samt de sendere der er placerede i Mobil sendetårne. Blue tooth i bilen lukker jeg for. Og jeg bor heldigvis i landzone. Personligt prøver jeg at undgå alt trådløst stads. Er ikke dygtig til standarder. Så jeg har ikke et bedre svar. Tændte mobiltelefoner/tablets osv. er selvfølgeligt heller ikke noget jeg opsøger. Jeg har et måleapperat, som jeg anvender på steder jeg ikke kender. det går fra 50Mhz til 4 Ghz. Slår det ud, som f.eks. i stormagasiner IKEA eller museer som f.eks. Lousiana prøver jeg at gøre opholdet kort. Ellers har jeg et nødværge i form af et hovedtørklæde og en vest af sølvtråde, som dæmper omkring 40dB. Er jeg nødt til at opholde mig et sted med f.eks. 100 -200 mikrowat/m2, så kan jeg holde en 4 timer. Ikke helt svar på hvad du bad om, men da en uddybning af problematikken.

  • 0
  • 3
Log ind eller Opret konto for at kommentere