Over stok og sten: CSC Scandihealth skal udvikle digital flytteløsning på 2½ måned

CSC Scandihealth har skrevet kontrakt med Kombit om at lyn-udvikle den uheldsplagede digitale flytteløsning. Hvad Mjølner ikke formåede på et år, skal CSC klare på 2½ måned.

Udviklerne hos CSC Scandihealth skal rubbe neglene.

Efter at kontrakten i dag tirsdag er blevet underskrevet, har virksomheden nu knap tre måneder til at levere en fuldt funktionsdygtig digital flytteløsning.

Læs også: Ny leverandør: CSC Scandihealth tager livtag med uheldsplaget flytteløsning

Det er kommunernes it-indkøbsselskab, Kombit, der på vegne af 59 kommuner har genudbudt den digitale afløser for posthusets flyttemappe, der i første omgang blev vundet af Mjølner Informatics, hvis løsning siden måtte skrottes, da den både var forsinket og fyldt med fejl.

Og da genudbuddet siden måtte aflyses og erstattes med udbud efter forhandling, har Kombit haft travlt med at få en erstatningsløsning op at stå.

»En væsentlig parameter i valget af tilbudsgiver har været, at CSC kan levere hurtigt. Den nye flytteløsning vil således kunne gå i drift allerede i juni 2011,« skriver projektdirektør Peter Egelund i en mail til Version2.

Kombit har dog tidligere oplyst på sin hjemmeside, at CSC Scandihealth er valgt ud fra kriteriet 'det økonomisk mest fordelagtige tilbud'.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Lasse Lindgård

Det er klart at når den første leverandør ikke var dygtige nok til at lave projektet på 5 mdr., så finder vi bare nogen som er DOBBELT så dygtige og derfor kan levere det på den halve tid.

... vent, skal de ikke være mere end dobbelt så dygtige for at nå det?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere