Ordet er dit: Her får brugerne taletid på Version2

Version2 lancerer i dag Gæstebloggen, som skal være en virtuel ølkasse, debattørerne kan stille sig op på.

Læserne af Version2 har længe efterlyst chancen for selv at komme til orde med længere, selvstændige indlæg. Derfor har vi nu oprettet Gæstebloggen, hvor vi offentliggør kronikker om aktuelle, it-faglige emner fra engagerede it-professionelle.

Version2's læsere besidder en unik viden fra deres hverdag som it-professionelle, og debatten viser tydeligt, at der er behov for en fokuseret platform til længere og mere gennemarbejdede opinionsindlæg.

Kriterierne er naturligvis strammere end ved almindelig debat. Det vigtigste er nyhedsværdi, aktualitet, faglighed og interessante synspunkter.

Vi lægger ud med første indlæg i gæstebloggen af Rutul Daves om Mobile devices and security. Rutul Dave er amerikansk it-sikkerhedsekspert, der pt arbejder for Coverity. I hans indlæg kan du læse om de sikkerhedstrusler, der i voksende grad truer vores mobile enheder.

Skal næste gæsteblog-indlæg komme fra din hånd? Så er det blot at få det ud af dit hoved og ind i nogle bits og sende det til community@version2.dk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Deleted User

Godt initiativ, men pas på med udvælgelseskriterierne. I leverer selv nyhederne, en blog skal levere noget andet. De mest interessante blogindlæg er de tidløse, pas på at I ikke udelukker disse.

  • 0
  • 0
#2 Peter Makholm Blogger

Nyhedsværdi kunne også fortolkes som at den tolvte der har nogle ret så uoriginale synpunkter om identifikations-platforme ikke bliver udvalgt.

Altså ikke nyhedsværdi som i nyhedsmedier, men som i originalitet.

  • 0
  • 0
#3 Julie M. Callesen

Helt rigtigt, der skal også være plads til de tidsløse indlæg, og vi kommer også til at vurdere hvert enkelt indlæg fra gang til gang, så vi ikke risikerer at overse noget, der ikke lige passer ind i nogle firkantede regler. Så Peter har måske ret i, at originalitet ville have været et bedre ord...

Anyways, vi venter spændt, så nu er det bare om at komme til tasterne og komme i gang;)

Bedste hilsner, Julie, Version2

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere