Oracle: Køb din egen, private sky

Oracle lancerer nu en ny løsning til kunder, der gerne vil have deres egen, skybaserede infrastruktur.

Oracle lancerer nu en løsning til privat sky-infrastruktur. Det er en fuldt integreret og gennemtestet løsning til at udrulle en Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

Løsningen kan ifølge Oracle forhøje hastigheden af den tid, der taget at udrulle en virtuel maskine, med op til 98 procent. Samtidig reduceres de totale omkostninger ved ejerskab (TCO) og virksomhedens produktivitet kan angiveligt øges markant.

Løsningen hedder ?Oracle Optimized Solution for Enterprise Cloud Infrastructure' og kombinerer Oracles Sun Bladeserver-moduler, Oracle Solaris eller Oracle Linux, Oracle's ZFS Storage Appliance og Oracle VM den eneste virtuelle maskine der er fuldt certificeret og supporteret af Oracle Database, Oracle Fusion Middleware og Oracle Applications. Men Oracle Enterprise Manager 11g kan løsningen understøttes og supporters som et samlet system.

Læs også: Oracle lugter blod: Vil kræve milliarder af Google for Java i Android

Oracle Consulting er også tilgængelig, så løsningen kan gøres endnu mere helstøbt i forhold til evaluering, arkitektur og implementering. Den nye løsning giver altså mulighed for effektiv IaaS, og udvider således Oracles sky-portfolio, som før bestod af cloud servicen Oracle On Demand og flere Platform-as-a-Service (PaaS) produkter.

Løsningen er støttet af Intel Cloud Builders programmet og den nye løsning vil blive demonstreret i denne uge på Cloud Expo in New York. Læs mere om de tekniske detaljer med løsningen på The Register.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Michael Peters

Vi vil slet ikke have med Oracle at gøre. De giver massere af andre små og store virksomheder problemer med deres arrogance.

Open Office er blot en af de sager hvor de brilliere med total ligegyldighed overfor folk og fæ.

Ikke en eneste krone vil jeg sende i Oracles retning.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere