Optikerkæden Louis Nielsen flytter kontoransatte over på Google Apps

80 administrativt ansatte hos optikerkæden Louis Nielsen skal i løbet af foråret skifte fra Microsoft Exchange til Google Apps. Ifølge kæden sker det for at kunne udbygge hurtigere.

Optikerkæden Louis Nielsen skifter i løbet af det næste halve år de cirka 80 administrative medarbejdere fra Microsofts Exchange-platform og går over til Google Apps.

Louis Nielsen er en del af den internationale kæde Specsavers, som har besluttet at erstatte Microsoft med Google. Det skriver Google på selskabets blog.

Specsavers har 26.000 ansatte verden over, og i Danmark vil det være 80 ansatte hos Louis Nielsens hovedkvarter, som bliver flyttet over på Google Apps, erfarer Version2.

Skiftet sker ifølge Specsavers for at kunne udvide kæden med flere nye butikker hurtigt uden at investere i licenser. Google Apps omfatter primært Googles e-mail- og kalenderfunktioner, som udbydes på abonnementsbasis, hvor Google står for driften.

»Google Apps gør os i stand til at skalere og rulle ud hurtigt uden at investere i at købe software og licenser, som vi måske ikke får brug for. Vi er nu også i stand til at understøtte mobile medarbejdere ved at lade dem tilgå mail og kalender fra en vilkårlig internetenhed,« udtaler it-direktør i Specsavers John Lister til Googles blog.

Opdateret: I den oprindelig artikel fremgik det, at samtlige 460 medarbejdere i Louis Nielsen skulle flyttes til Google Apps i stedet for Microsoft Exchange. Det er ikke korrekt, det drejer sig kun om de cirka 80 administrative medarbejdere.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere