Opdateringer og forsinkelser plager Apple

Apple frigiver en større sikkerhedsopdatering af OS X og Safari, samtidig med at Microsoft forsinker sin officepakke.

Apple har frigivet opdateringer, der lukker en række sikkerhedshuller i Mac OS X og Safari Beta 3, skriver blandt andet PC Magazine i USA.

Opdateringerne lukker 25 huller i operativsystemet og browseren. Af de 25 huller kunne ikke mindre end 11 udnyttes til afvikling af vilkårlig kode på en sårbar computer.

Opdateringerne til Safari gælder for versioner til OS X, Windows og iPhone.

Samtidig med frigivelsen af alle disse opdateringer, kom Microsoft med meddelelsen om, at Office 2008 til Mac bliver yderligere forsinket.

Microsoft havde forventet at have kontorpakken klar i indeværende halvår, men nu hedder det sig, at den skal være klar til MacWorld i San Francisco, som afholdes i januar 2008.

Forsinkelsen af kontorpakken er udelukkende Microsofts skyld, men det forventes, at den kan få indflydelse på Apples computersalg i årets sidste måneder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jakob Damkjær

Hvis man læser lidt nærmere på det så var 8 af dem opensource pakker som Apple ikke rigtig har kontrol over...

andre var ikke rigtige huller. f.x. når de opdatere Safari så man beskytter brugere mod at gå ind på Unicode domain names der minder om den rigtige sites...

måske skulle man hellere rapportere at Mac OS X 10.5 lige er blevet UNIX 03 certificeret af the Open Group. Noget der formentlig vil interessere en enkelt eller to på denne site.

og at Microsoft ikke kan levere varen.... BIG NEWS

imens er OO til Aqua ude i beta 2 http://porting.openoffice.org/mac/download/aqua.html

og MS har frigivet en tidlig version af deres ooxml til Office for mac konverterings værktøj...

http://www.microsoft.com/mac/downloads.aspx?pid=download&location=/mac/d...

og det kunne slet ikke være relevant at nævne at Apple lige har presenteret endnu et rekord regnskab.... get over it og hold op med at ta negativ brillerne på hver gang i skal skrive om frugtgrosisten fra Cupertino ;)

End Of Rant

chmod MacZealot -> human

mvh Jakob

PS! er der nogen af de store mulaer her på siten der ville skrive en opdateret og balanceret state of the åben document i Danmark artikkel ? På forhånd tak.

  • 0
  • 0
#2 Jakob Damkjær

Apple shipped 1,764,000 Macintosh® computers, representing 33 percent growth over the year-ago quarter and exceeding the previous company record for quarterly Mac® shipments by over 150,000.

The Company also sold 9,815,000 iPods during the quarter, representing 21 percent growth over the year-ago quarter.

33% vækst i mac salget og 21 % vækst i iPod salget og 818 mil $ i kvartals profit før skat.

og de solgte lige iTunes sang nr 3 miliard 7 måneder efter de havde solgt sang nr 2 milliard... ca 1200 sange i sekundet op fra ca 800 sange i sekundet mellem sang nr 1 milliard og 2 milliard (det tog 11 måneder).

og sidst MS frigav en ny version af Office til mac var 2004... så jeg tror ikke nogen med indsigt i hvad det er der sælger macer ville sige at en forsinkelse af en ny version af office betyder en døjd...

jeg kalder FUD på den nyhed.

ok I lied beat me with sticks...

/J

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere