One.com lagt ned af massivt DDoS-angreb

Illustration: leowolfert/Bigstock
Flere af den danske webhostinggigants sites kører meget ustabilt som følge af, hvad der må formodes at være et stort DDoS-angreb.

Den danske webhotelleverandør One.com er under DDoS-angreb. Hovedsitet, One.com, kører ustabilt, ligesom et ukendt antal kunders hjemmesider også lader til at være berørt af angrebet. En hurtig Version2-stikprøve blandt sider hosted hos One.com viste, at fem ud af fem enten var utilgængelige eller kørte ekstremt langsomt.

På virksomhedens facebookside blev følgende besked lagt ud 09.13 fredag formiddag:

»Vi oplever et DDoS-angreb mod vores systemer, som påvirker et antal kunder, der oplever problemer med at få adgang til deres mailkonti og deres hjemmeside. Ingen e-mail-data eller andre data vil gå tabt som følge af dette. Vores team arbejder på at stabilisere vores systemer. Vi undskylder ulejligheden.«

Også på Twitter har virksomheden været ude at bekræfte angrebet og skrevet, at angrebet påvirker alle One.com's services.

One.com har mere end 1 mio. kunder fordelt på 149 lande. Detaljerne om DDoS-angrebet kendes endnu ikke, men virksomhedens webmæssige størrelse taget i betragtning, må det formodes at være massivt.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere