Olympisk trafikkaos får datacenter-folk til at overnatte mellem serverne

Hostingfirmaet Interxion vil lade medarbejderne overnatte i datacenteret i London for at undgå, at de sidder fast i trafikken under de olympiske lege.

Trafikken i myldretiden i London kan i forvejen være slem, og den ventes at blive endnu værre, når byen er vært for de olympiske lege til august. Hostingfirmaet Interxion vil derfor tage usædvanlige metoder i brug for at undgå, at medarbejderne sidder fast i trafikken. Det oplyser Interxion ifølge en pressemeddelelse.

Interxion har indkøbt et antal specialfremstillede sovekabiner, som bliver opsat i Interxions hostingcenter i London, så medarbejderne har mulighed for at overnatte på stedet.

På den måde kan Interxion sikre, at der er personale til stede, som kan håndtere akutte problemer inden for de serviceaftaler, som Interxion har med kunderne.

Interxion er såkaldt colocation-hostingudbyder, hvilket vil sige, at firmaer lejer sig ind i Interxions datacentre med deres eget udstyr, mens Interxion står for sikkerhed, køling, strøm og fysisk overvågning. Der er ofte tale om kunder med høje krav til oppetid, og det er derfor, at Interxion vil sikre, at der er personale til stede under OL.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Morten Borg

Det er vist mest et reklamestunt - vellykket dog. Det forekommer ret usandsynligt at der ikke er tilknyttet en reception el.lign. hvor det ville være mere logisk at overnatte frem for i støjende serverrum.

  • 2
  • 0
Chano Klinck Andersen

Det er vist mest et reklamestunt - vellykket dog. Det forekommer ret usandsynligt at der ikke er tilknyttet en reception el.lign. hvor det ville være mere logisk at overnatte frem for i støjende serverrum.

Tja, hos Interxion i Ballerup er der et forholdsvist fornuftigt kontor areal, samt en del parkeringsplads, som kunne udstyres med skurvogne eller lignende. Kantinen kunne også omdannes til sovesal, hvis man flyttede borde og stole til kanten..

Mon ikke de har lignende forhold i London, hvor de så har indrettet sovepladserne?

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere