Office 365 ramt af driftsforstyrrelser i Europa

Flere steder i Europa er der forlydender om, at Microsofts Office 365 er ramt af driftsforstyrrelser.

Brugere melder om problemer med at tilgå deres indbakker i Microsofts cloud-løsning Office 365. Det oplyser The Register.

De første meldinger om problemer indløb ifølge mediet her til formiddag.

Ifølge The Register er der tale om, at brugere i store dele af Europa har problemer med at tilgå mail-servere knyttet til løsningen.

En Twitter-melding fra Microsoft bekræfter, at der er problemer.

Det ønskede tweet er blevet slettet eller kunne ikke findes.

Til The Register siger en talsperson fra Microsoft:

»Vi arbejder på at løse udfordringer, som nogle kunder i Europa oplever i forsøget på at tilgå Exchange Online. Admins kan finde statusopdateringer i Admin Center.«

Hvori problemerne nærmere består er uvist.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (9)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Christian Bogh

Nedbruddet hos Microsoft betyder at der i vores koncern (Hedeselskabet) med ca 2.000 medarbejdere fordelt i hele verden ikke har været muligt at bruge mails - hverken modtage eller sende siden kl 10 i morges. Ej heller er det muligt at tilgå mailarkivet - det siger sig selv at det er yderst kritisk. Og desværre er responsen fra Microsoft minimal. Udover et standardsvar på det interne admin. center er det meget sparsomt hvad vi får af vide. Ud over at de altså arbejder på sagen...
Mvh
Christian Bogh
Kommunikationsdirektør
Hedeselskabet

 • 5
 • 0
Kenn Nielsen

Det er vel hvad der kan ske når man lægger alle æg i en kurv man ikke selv kontrollerer.

Ja, og når kurven er "verdens største", eller "næst største"-agtigt, så kan man være stensikker på, at man blot er en "meget lille kunde", og dérved også bliver behandlet som sådan.

Det er kun når der skal betales, at man er "meget vigtig".

Det undrer mig gang på gang, at 'man' tilsyneladende har lavet (eller slet ikke) en risikovurdering, hvor man mener at sådan et scenarie ikke påvirker forretningen nævneværdigt.

Der må være nogle CMA-fordele som opvejer ulemperne.

K

 • 3
 • 0
Johnny Østergaard

Når der indgåes Outsourcingaftaler er det yderst vigtigt at have defineret og beskrevet alle de Service Mål i Kontrakten som er relevante for at understøtte Forretningens behov og forventninger

Incidentprocessen skal være klart beskrevet og vore "Operationel".
Eskaleringsprocedurer og -processer skal ligeledes være beskrevet, herunder med de relevante kontaktinstanser og -personer inklusiv kontaktinformationer.

Oursourcing kontakten skal også indeholder beskrivelser og processer for hvordan Leverandøren løbende skal Informere Kunden når der opstår Major Incidents (Kundens)

 • 0
 • 0
Jens Jönsson

Nedbruddet hos Microsoft betyder at der i vores koncern (Hedeselskabet) med ca 2.000 medarbejdere fordelt i hele verden ikke har været muligt at bruge mails - hverken modtage eller sende siden kl 10 i morges.

Tak for at melde ud om det Christian.
Det er en rigtig træls situation for jer og for alle andre der er berørt.

Men jeg synes dog du mangler at fortælle her i debatten, hvad der har gjort at I har valgt netop Microsoft Office 365 og sådan en løsning der gør jer så sårbar, hvis der sker sådan et nedbrud ?
Hvad har I gjort for at sikre jer mod sådanne nedbrud, for de vil ske og sker (som vi ser nu).
Det er klart at det kommer bag på én, når man ikke har forberedt sig.

Nedbrud kan ikke undgås, så meget har jeg lært af at arbejde med IT i over 25 år. Men omvendt kan man også gøre meget for at have nødprocedure til hvis det går galt.
Alt i alt er det et spørgsmål om kroner og øre ifht. hvad et nedbrud koster forretningen.

 • 4
 • 0
Robert Vilhelmsen

Nedbrud kan og vil ske fra tid til anden. Sådan er det - intet er 100% sikkert, heller ikke de løsninger, som reklamerer med 100% oppetid.

Hvad jeg nogle gange ikke forstår hos folk, som beklager sig over sådanne nedbrud i skyen er, om de selv kunne løse sådan en udfordring i samme hastighed, som sky producenten gør, hvis det var i deres egen infrastruktur.

Og så forbavser det mig, hvor mange, som ikke har kopi af deres egne data til egen lokation, så vel fra lokale hosting providere, som sky leverandører.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize