Øresundsbron køber Business Intelligence af SAS Institute

Øresundsbron køber nyt Business Intelligence-system, som skal give selskabet større viden om kunderne. SAS Institute står bag løsningen.

SAS Institute skal hjælpe selskabet bag Øresundsbron med at opbygge en it-platform baseret på et Business Intelligence-system.

Formålet med kontrakten på en ny it-platform er at ruste Øresundsbro Konsortiet til de næste 10 års udvikling.

»Det har været vigtigt for os at få en samlet løsning, hvor databehandling, analysearbejde, rapportering og markedsføring foregår med et integreret system. Det har også været vigtigt, at vores samarbejdspartner er stærk inden for både teknik og forretningsrådgivning,« udtaler Øresundsbrons it-chef, Tonni Nielsen, i en pressemeddelelse.

Løsningen fra SAS Institute skal give hurtigere og lettere adgang til viden om Øresundsbrons kundeforhold, og det forventes i sidste ende at føre til øget salg og bedre service, skriver selskabet i pressemeddelelsen.

Implementering over det næste år

Øresundsbron råder over store mængder data, som håndteres i mange forskellige systemer.

Data bliver nu samlet og renset i et data warehouse, og parallelt med det opbygges et business intellingence-system, som kan analysere og rapportere på baggrund af datagrundlaget.

Implementeringen af Øresundsbrons nye it-platform gennemføres gradvist over det næste år.

Arbejdet begynder nu og kommer til at trække på medarbejdere hos Øresundsbron og specialister og konsulenter fra SAS Institute.

Prisen på løsningen er ikke oplyst.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere