Nytårsquiz: Kan du forudse it-året 2014?

Har du gode evner med krystalkuglen og kan gætte rigtigt om hvordan 2014 former sig it-mæssigt? Vær med i konkurrencen her.

Vi har samlet 13 spørgsmål for it-året 2014, som du kan teste din evner til at spå med nedenfor.

Konkurrencen er åben indtil 15. januar 2014, og den bedste spåmand/kvinde vinder tre flasker god rødvin.

For alle spørgsmål gælder det, at det rigtige svar er det, der der er korrekt på datoen 1. december 2014.

Vil følgende ske inden 1. december 2014?

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Audun Nes

Mit gæt for 2014 er at Windows Phone på verdensbasis tager 2. pladsen fra iOS som det næst mæst udbredte styresystem for smartphones. Og at væksten primært vil komme fra udviklingslandene og "emerging markets" hvor WP allerede har kommet godt i gang. På vores breddegrader og i USA vil Android og iOS stadigt være de to største.

  • 1
  • 0
#5 Allan Jensen

Ja, men spørgsmålet om Nokia under Microsofts ejerskab får større markedsandele må være et tricks spørgsmål siden Nokia ikke kommer under Microsoft, kun deres mobil afdeling gør, og navnet Nokia vil kun blive brugt om ikke WP telefoner og kun midlertidigt.

  • 0
  • 0
#6 Ebbe Hansen

1) Er nogen blevet idømt 1 års ubetinget fængsel eller mere for hackerangrebet mod politiet og CSC? Desværre ikke, der er jo ikke rejst anklage mod sjuskehovederne i CSC

2) Siger danskerne ja ved folkeafstemningen om fælles EU-patentdomstol? (altså flere ja- end nej-stemmer) X - Det klare flertal vil undlade at stemme.

3) Er Edward Snowden blevet udleveret til USA? Nej, men i løbet af 2015 bliver USA udleveret til Snowden

4) I de første tre kvartaler af 2013 blev der stjålet 2,9 millioner kroner ved netbankindbrud i Danmark. Vil tabet være højere i samme periode i 2014? Nej, bankerne er da holdt op med at tabe penge.

5) Hedder Microsofts øverste topchef Stephen Elop? Nej, men måske F-lop

6) Er NemID lanceret i en mobilvenlig udgave inden 1/7? Nej, men det bliver lovet at den kommer i løbet af et snart kommende efterår.

7) Har Apple lanceret en iPad med større skærm end 9,7 tommer? Ja, som et 72 tommer tv med touchskærm

8) I slutningen af januar 2014 udpeger Digitaliseringsstyrelsen de offentlige myndigheder, som skal kunne modtage Digital Post. Vil alle disse myndigheder være klar til modtagelse 1. december 2014? Ja med undtagelse af en ti stykker

9) Vil telefonproducenten HTC blive opkøbt? Nej, Bankerne afslår at finansiere købet

10) Mister CSC en stor, statslig kunde i løbet af 2014? (fx Skat, Forsvaret, Politiet) Nej ikke kun en

11) Nokia lå nummer 9 på top-ti-listen over flest solgte smartphones i verden i tredje kvartal 2013. Vil Nokia under Microsofts ejerskab have forbedret denne placering i tredje kvartal 2014? Nej, Nokia forbliver ikke under MS' ejerskab

12) 17 procent af besøgene på Version2 skete i december 2013 fra iOS-enheder, mens 12 procent kom fra Android-enheder. Vil Android-andelen have overhalet iOS i december 2014? Nej, nye målemetoder vil vise sig ikke at kunne identificere Android-enheder, så Android-andelen falder til nul

13) Har Version2 lanceret sit eget ølmærke? Nej, til gengæld lancerer de både en æblesort og en cykel med Version2's navn.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere