Nyt rådgivningsorgan skal hjælpe DK Hostmaster med tættere kundekontakt

Et advisory board skal hjælpe den danske domæneadministrator med at komme i tættere kontakt med kunderne.

Den danske domæneadministrator DK-Hostmaster vil i tættere kontakt med kunderne og etablerer derfor et advisory board, fremgår det af en nyhed på organisationens hjemmeside.

Der er tale om et rådgivende organ, som består af seks af domænebranchens registratorer. Det går blandt andet ud på at gøre DK-Hostmaster »bedre til at lytte til råd og kritik,« som formuleringen lyder.

Læs også: sexbomb.dk, jehova.dk, eurobanker.dk … DK-Hostmaster bakser med at frigive attraktive domæner

»DK Hostmasters strategi er, at vi skal tættere på vores kunder og på det danske internetsamfund. For at hjælpe os med det, har vi etableret et advisory board bestående af seks udvalgte virksomheder, der sælger danske domænenavne,« siger Jakob Truelsen, direktør i DK Hostmaster ifølge hjemmesiden.

Af samme hjemmeside fremgår det desuden, at »advisory boarded vil komme til at vejlede og rådgive DK Hostmaster om internationale markedstendenser og give input til udvikling af DK Hostmasters administration af .dk domænenenavne.«

Læs også: Fremover giver hemmelig adresse automatisk anonymitet hos DK Hostmaster

Medlemmerne af boardet er sammensat efter deres størrelse og antal registrerede domænenavne. Det er på den måde meningen, at alle kundetyper skal være repræsenteret.

Det nyetablerede advisory board mødes første gang i slutningen af marts 2016. Medlemmerne af boardet vil sidde i en periode på halvandet år ad gangen.

Det første advisory board kommer til at bestå af repræsentanter for Larsen Data, UnoEuro, One.com, Adapt, Internet 123 og Nordreg AB/ISPHuset Nordic AS.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017