Nyt rådgivningsorgan skal hjælpe DK Hostmaster med tættere kundekontakt

Et advisory board skal hjælpe den danske domæneadministrator med at komme i tættere kontakt med kunderne.

Den danske domæneadministrator DK-Hostmaster vil i tættere kontakt med kunderne og etablerer derfor et advisory board, fremgår det af en nyhed på organisationens hjemmeside.

Der er tale om et rådgivende organ, som består af seks af domænebranchens registratorer. Det går blandt andet ud på at gøre DK-Hostmaster »bedre til at lytte til råd og kritik,« som formuleringen lyder.

Læs også: sexbomb.dk, jehova.dk, eurobanker.dk … DK-Hostmaster bakser med at frigive attraktive domæner

»DK Hostmasters strategi er, at vi skal tættere på vores kunder og på det danske internetsamfund. For at hjælpe os med det, har vi etableret et advisory board bestående af seks udvalgte virksomheder, der sælger danske domænenavne,« siger Jakob Truelsen, direktør i DK Hostmaster ifølge hjemmesiden.

Af samme hjemmeside fremgår det desuden, at »advisory boarded vil komme til at vejlede og rådgive DK Hostmaster om internationale markedstendenser og give input til udvikling af DK Hostmasters administration af .dk domænenenavne.«

Læs også: Fremover giver hemmelig adresse automatisk anonymitet hos DK Hostmaster

Medlemmerne af boardet er sammensat efter deres størrelse og antal registrerede domænenavne. Det er på den måde meningen, at alle kundetyper skal være repræsenteret.

Det nyetablerede advisory board mødes første gang i slutningen af marts 2016. Medlemmerne af boardet vil sidde i en periode på halvandet år ad gangen.

Det første advisory board kommer til at bestå af repræsentanter for Larsen Data, UnoEuro, One.com, Adapt, Internet 123 og Nordreg AB/ISPHuset Nordic AS.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (1)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017