Nyt på Version2 Live: Hvordan sikrer du brugervenligheden på mobile platforme?

Endnu en oplægsholder er føjet til programmet på Version2's konference om Mobile Computing: Janne Jul Jensen fra Trifork giver et udførligt indblik i godt interaktionsdesign og brugervenlighed på mobile platforme.

Version2 præsenterer endnu en oplægsholder til konferencen Mobile Computing den 25. maj: Janne Jul Jensen fra Trifork, uddannet softwareingeniør fra Aalborg Universitet med en Ph.D. indenfor HCI og usability med efterfølgende forskning og undervisning på cv'et.

Janne Jul Jensen arbejder til daglig hos Trifork i Århus som interaktionsdesigner på flere af deres mobile applikationer til både tablets og smartphones indenfor iOS og Android.

Det er med andre ord en ekspert inden for brugervenlighed, der gæster konferencen, og hun vil give et indblik i, hvordan de mange nye mobile platforme har potentiale til at revolutionere den digitale verden på lige fod med Internettet.

»Hvor Internettet hev os ind til skrivebordet, har den mobile revolution mulighed for at sende os ud i verden igen. Men hvad er de nødvendige ingredienser for at opnå succes på disse mobile platforme? Hvordan designer man til mobile enheder, og hvordan adskiller de sig fra den almindelige stationære computer eller laptop?,« spørger Janne Jul Jensen i sit oplæg til konferencen.

Oplev Janne Jul Jensens eksempler på godt interaktionsdesign og brugervenlighed på mobile platforme den 25. maj.

Version2 Live: Mobile Computing er en halvdagskonference på ITU om app-udvikling til mobile enheder. Vi kommer hele paletten rundt: iOS, Android, Windows Phone 7 og Symbian.

Ud over oplæggene vil dagen også indeholde en række workshops, hvor du kan gå i dybden med bestemte emner, du gerne vil diskutere med de førende eksperter.

Arrangementet er målrettet alle, der udvikler apps til mobile enheder eller sidder i en forretning, og er nysgerrige efter, om en app kan bidrage til bundlinjen.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere