Nyt it-system til Oddset udskudt i månedsvis

Det nye Oddset-system fra Danske Spil kommer alligevel ikke i juni, men først til efteråret. Dermed må firmaet leve med store begrænsninger nogle måneder endnu.

Oddset skulle have været lanceret på en ny it-platform i løbet af sommeren, men projektet er nu udskudt til efteråret. Det skriver eb.dk.

Forsinkelsen skyldes ifølge Oddset-chef Jens Nielsen, at man simpelthen bare gerne vil være helt sikker på at være klar når systemet går i luften.

Selvom Danske Spil sidder solidt på 70 % af betting-markedet, halter det gamle monopol faktisk håbløst bag sine konkurrenter.

Det nuværende system kan eksempelvis kun håndtere op til 999 spil ad gangen. Og selvom det lyder af meget, er det en stor begrænsning. For eksempel kan en enkelt fodboldkamp hos konkurrenterne godt give anledning til 100 forskellige spil.

Derudover er Oddset-modulet i øjeblikket nødt til at holde lukket om natten, og det er et problem for dem, der gerne vil spille live på for eksempel amerikanske sportsbegivenheder som Super Bowl.

Det nye system skal leveres af OpenBet, der også leverer til mange af Danske Spils netbaserede konkurrenter.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere