Nyt dansk spilfirma scorer aftale med Hitman-udgiveren Square Enix

Illustration:
Firmaet Reto-Moto har fået en aftale på plads med Square Enix, der også udgiver Hitman-spillene, om at udgive det nye onlinespil Heroes & Generals.

Det nye og hidtil ret ukendte danske spilstudie Reto-Moto har nu fået en international udgiver på det nye onlinespil Heroes & Generals. Det bliver spilgiganten Square Enix, som skal distribuere det danskudviklede spil, oplyser Reto-Moto og Square Enix i en pressemeddelelse.

Japanske Square Enix udgiver også danske IO Interactives Hitman-spil og er desuden kendt for at udgive blandt andet Final Fantasy-serien, Deus Ex og Tomb Raider.

»Partnerskabet med Square Enix er et kæmpe skridt for os. Det er en fantastisk følelse, at vi nu står foran en international lancering af vores spil med en stor udgiver i ryggen. Sammen kan vi sikre, at spillet kan komme ud til et bredere publikum, og at vi kan levere ekstra indhold til spillerne hurtigere,« udtaler grundlægger Peter Fleckenstein fra Reto-Moto ifølge pressemeddelelsen.

Heroes & Generals er et onlinespil, som foregår under Anden Verdenskrig. Spillet kombinerer strategispil med skydespil ved at give mulighed for både at spille soldaterne på slagmarken og generalerne bag frontlinjen.

Spillet er browserbaseret og bygger på Free2Play-modellen, hvor spillet som udgangspunkt er gratis, men spillerne kan købe ekstra tjenester for at udvide spiloplevelsen.

Bag Reto-Moto står flere udviklere, der tidligere har arbejdet for IO Interactive.

Dansk spiludvikler får international aftale

Danske Reto-Moto har slået sig sammen med Square Enix om international udgivelse af deres innovative skydespil Heroes & Generals.

Et nyt spileventyr har set dagens lys. Det københavnske spilstudie Reto-Moto har indgået en aftale med en af verdens største udgivere, Square Enix, om udgivelsen af deres nye store spil Heroes & Generals.

Heroes & Generals er et nyt stort gratis online skydespil, der tager udgangspunkt i anden verdenskrig. Spillerne kan enten vælge at kæmpe på slagmarken som helte, eller tage plads bag skrivebordet og styre slagets gang som generaler. Alle bidrager de til en stor kontinuerlig krig om herredømmet sammen med tusindvis af andre spillere. Heroes & Generals udkommer til PC og senere vil det også være muligt at påvirke krigen via mobile enheder.

”Partnerskabet med Square Enix er et kæmpe skridt for os. Det er en fantastisk følelse, at vi nu står foran en international lancering af vores spil med en stor udgiver i ryggen. Sammen kan vi sikre, at spillet kan komme ud til et bredere publikum, og at vi kan levere ekstra indhold til spillerne hurtigere”, siger Peter Fleckenstein, en af Reto-Motos grundlæggere og fortsætter:

”Derudover er det også et bevis på, at den danske spilbranche igen kan gøre sig gældende på det internationale marked”.

Det bliver Hapti.co, Square Enix’ nye studie i København, som fokuserer på browserbaserede spil, der kommer til at hjælpe med lanceringen af Heroes & Generals.

”Heroes & Generals blander to spilgenrer sammen til en helt ny unik oplevelse med flere forskellige spillemuligheder. Det er skræddersyet til den moderne gamer, og vi er ekstremt begejstret for at kunne arbejde sammen med Reto-Moto og hjælpe dem med at få spillet på markedet”, siger David Guldbrandsen, General Manager i Hapti.co.

Om Heroes & Generals

Heroes & Generals er et nyt stort gratis online skydespil med et strategisk multiplayer element, som tager udgangspunk i anden verdenskrig. Spillerne kan enten vælge at kæmpe på slagmarken som helte, eller tage plads bag skrivebordet og styre slagets gange som generalerne, der indkalder forstærkninger og sørger for forsyninger. Alle bidrager de til den store krig om herredømmet i Europa sammen med tusindvis af andre spillere fordelt på både computere og mobile enheder. Hver enkelt kamp påvirker krigen og kan være med til at ændre det endelige udfald. Kampene finder sted på et bredt udvalg af slagmarker fra krigshærgede byer og fabrikker til lufthavne.

Om Reto-Moto

Reto-Moto er et spilstudie i hjertet af København. Studiet har specialiseret sig i skabelsen af innovativt online underholdning. Reto-Moto er skabt til at drage fordel af de muligheder, der findes i det nuværende og fremtidige marked. Heroes & Generals er studiets første titel. Spillet blander to populære spilgenre sammen for det moderne online publikum. Besøg www.reto.dk for yderligere informationer.

Om Square Enix Ltd

Square Enix Ltd, en del af Square Enix Europe business unit, udvikler, udgiver, distribuerer og licenser SQUARE ENIX®, EIDOS® og TAITO®-brandet underholdning i Europa og andre PAL-territorier som en del af Square Enix Group.
Square Enix Ltd. har også et globalt netværk af ledende udviklingsstudier bestående af blandt andet IO Interactive™, Crystal Dynamics® og Eidos Montréal. The Square Enix Group råder over en værdifuld portefølje som inkluderer: FINAL FANTASY®, der solgte over 100 millioner kopier på verdensplan, DRAGON QUEST®, der solgte over 59 millioner kopier på verdensplan, TOMB RAIDER®, som solgte over 35 millioner kopier på verdensplan og det legendariske SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd er baseret i London og er eget af Square Enix Holdings Co., Ltd.
Mere information om Square Enix Ltd. kan findes på http://www.square-enix.com/ eu/en/.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere