Nye tegninger af en mulig Nokia-tablet med Windows 8 dukker op

Spekulationerne om, hvorvidt Nokia vil lave en tablet med Windows 8 eller Windows RT, tager til, efter Nokia har søgt om beskyttelse af to tablet-designs.

Vil Nokia forsøge at fremstille en tablet med Windows? Det kunne se sådan ud, for Nokia har i hvert fald søgt om beskyttelse af nu to designs af tablets, skriver Nokiapoweruser.com.

Det ene design ser ud til at være en tablet-udgave af de samme designmæssige træk, som Nokia introducerede i N9-mobiltelefonen og siden har brugt i Lumia 800 og Lumia 900.

Det andet design ser ud til at følge de samme linjer, som også kommer i den nye Lumia 820.

Nokia-billeder af den ene af de to designs, Nokia-arbejder med. Illustration: NokiaPowerUser.com

Selvom designet nu ser ud til at være en realitet, så er det uvist, om Nokia vil lancere en tablet, og om den i så fald vil være baseret på Windows.

En tablet med Windows 8 eller måske mere sandsynligt Windows RT vil dog kunne ses som et oplagt næste skridt for Nokia, efter selskabet på smartphone-området har valgt at satse på Windows Phone.

Nokia har tidligere forsøgt sig med en lille bærbar pc, som på Version2 fik ros for design og kvalitet, men hvor prisen formentligt afskrækkede mange på et tidspunkt, hvor billige netbooks var populære.

Læs også: Anmeldelse: Nokia Booklet 3G er sexet til en pebret pris

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere