Nye Microsoft-opdateringer får Windows-maskiner til at crashe

25. juni 2020 kl. 12:42
Nye Microsoft-opdateringer får Windows-maskiner til at crashe
Illustration: fizkes/Bigstockphoto.com.
Juni måneds 'patch tuesday'-opdateringer får utilsigtet Windows 10-maskiner til at crashe. Det skyldes problemer processer omkring sikkerhedspolitikker på den enkelte enhed.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Microsofts opdateringer har medført en række forskellige problemer hos brugerne i den senere tid, og nu viser det sig, at juni måneds 'patch tuesday'-opdateringer får maskiner til at crashe.

Det skriver Zdnet.

Det skyldes en fejl i processen Local Security Authority Subsystem Service, der står for at håndhæve systemets sikkerhedspolitikker.

»The Local Security Authority Subsystem Service (LSASS) file (lsass.exe) might fail on some devices with the error message, 'A critical system process, C:\WINDOWS\system32\lsass.exe, failed with status code c0000008. The machine must now be restarted'«, skriver Microsoft på sin supportside og understreger, at man arbejder på at løse problemet i en kommende opdatering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Senest har en opdatering af Outlook i denne måned også givet Microsoft-brugere problemer, ligesom Microsoft omkring 1. juni valgte at tilbageholde en opdatering af Windows 10 til en lang række enheder på grund af fejl.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger