Nye Microsoft-opdateringer får Windows-maskiner til at crashe

Illustration: fizkes/Bigstockphoto.com
Juni måneds 'patch tuesday'-opdateringer får utilsigtet Windows 10-maskiner til at crashe. Det skyldes problemer processer omkring sikkerhedspolitikker på den enkelte enhed.

Microsofts opdateringer har medført en række forskellige problemer hos brugerne i den senere tid, og nu viser det sig, at juni måneds 'patch tuesday'-opdateringer får maskiner til at crashe.

Det skriver Zdnet.

Det skyldes en fejl i processen Local Security Authority Subsystem Service, der står for at håndhæve systemets sikkerhedspolitikker.

»The Local Security Authority Subsystem Service (LSASS) file (lsass.exe) might fail on some devices with the error message, 'A critical system process, C:\WINDOWS\system32\lsass.exe, failed with status code c0000008. The machine must now be restarted'«, skriver Microsoft på sin supportside og understreger, at man arbejder på at løse problemet i en kommende opdatering.

Senest har en opdatering af Outlook i denne måned også givet Microsoft-brugere problemer, ligesom Microsoft omkring 1. juni valgte at tilbageholde en opdatering af Windows 10 til en lang række enheder på grund af fejl.

Læs også: Microsoft blokerer for ny Windows 10-opdatering på massevis af enheder

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere