Nye features på vej til 'Hello' i kommende Windows 10-opdatering

Illustration: Microsoft
Microsoft tager endnu et skridt væk fra traditionelle adgangskoder med to nye Windows Hello-features i kommende opdatering.

Windows Hello gør det muligt at logge ind med ansigt, fingeraftryk eller en pinkode, og den kommende Windows 10 2004-opdatering, som forventes at blive frigivet i denne uge, kommer til at have to nye Windows Hello-features.

Det skriver Bleeping Computer.

Den første feature gør det muligt at bruge en Windows Hello-pinkode til at logge ind i fejlsikret tilstand, så det ikke er nødvendigt at bruge sin adgangskode, hvis man ønsker at fejlfinde i Windows 10. Microsoft tager dermed et skridt fremad for at gøre Windows mindre afhængig af traditionelle adgangskoder.

Den anden feature skal gøre det muligt at bruge Windows Hello til at logge ind på en Microsoft-konto med enten ansigt, fingeraftryk eller pinkode.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Finn Hansen

Win 10 sendes til teknik fordi den ikke kan starte i "normaltilstand" fordi der kommer en BSOD, teknikkeren skal have kunden siddende og glo på kamera eller vedkommende til at føre sin tykke finger over et felt igen og igen, for at kunne få adgang til "Fejlsikrettilstand"... Jeg er da spændt på, hvordan dette modtages af alle de teknikker som MS har produceret med deres Win 10, en uenlige gode gave fra Guds eget land til menneskeheden??? Jeg syntes der mangler lidt oplysning, så som - man "skal" som bruge lave et master password og ikke kun et billede af sit fjæsbog eller sine pølser!!!!

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere