Version2 opruster med tre nye bloggere

Tre nye bloggere har sluttet sig til Version2's bloggerkorps - mød dem her.

Version2 er gået i luften på sin nye platform og i nyt design, og som nogle måske har bemærket, er der også kommet et par nye bloggere til.

Niels Madelung er seniorkonsulent hos Dansk Standard, og er meget optaget af det offentliges anvendelse af it og digitalisering - ikke mindst de politiske vurderinger der ligger bag beslutningerne.

Han udgav i starten af 2011 bogen ”Glid ikke i bananskrællen”, der stiller skarpt på, hvordan organisationer beslutter en relevant risikotolerance ud fra en vurdering af forretningen, markedet og processerne.

Læs Niels Madelungs blog på Version2

Ud over Niels Madelung har Victor Keegan også sluttet sig til Version2’s bloggerkorps. Victor er arbejder som Group Manager og Solution Unit Leader for Avanades SharePoint team i Danmark. Han rejser internationalt på en regelmæssig basis og har givet præsentationer om SharePoint-teknologi både i Europa og i nyere tid på Microsofts Conference Center i Seattle.

Hans passion er SharePoint, og han arbejder med en række Enterprise-kunder i Danmark og Norden. Han er også engageret i mobilteknologi-løsninger og hjælper kunder med at realisere mulighederne for at samarbejde i deres virksomheder. Victor er for nylig blevet anerkendt som en Top 50 ekspert i Avanade.

Læs Victor Keegans blog på Version2

Sidst men ikke mindst har Version2 fået en ny sikkerhedsblogger i skikkelse af Lars Sommer. Han har leget med IT-sikkerhed på godt og ondt, stort set lige så længe som han har leget med computere.

Lars Sommer er civilingeniør fra Aalborg Universitet, og arbejder i dag som IT-sikkerhedskonsulent hos Deloitte i København.

På bloggen vil Lars skrive om it-sikkerhed. Herunder cyberkrig, hackerværktøjer, Unix, fysisk sikkerhed og IPv6. Lars skriver fra sin alsidige professionelle hverdag og blogindlæggene vil ifølge ham selv være lige så varierede som denne.

Læs Lars Sommers blog på Version2

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere