Ny videoserie giver indsigt i Googles opfindelser

15. juli 2015 kl. 16:45
En ny videoserie fra Google giver indsigt i nogle af de sjove, anderledes eller spændende opfindelser, virksomhedens ansatte udvikler.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

20% time er Googles berømte arbejdsfilosofi, hvor ansatte får op til en hel dag om ugen til at arbejde på et projekt, de selv har fundet på. Det har ført til produkter som Gmail, Adsense og Google News. I et nyt 20% time-projekt kan du komme med bagom Googles opfindelserne i en ny videoserie.

To Google-ansatte, Nat og Lo, tager med en videoserie på YouTube et kig på nogle af de opfindelser, der arbejdes på af Google-ansatte. Videoerne giver et sjældent kig bag kulissen, og du hører de ansatte fortælle om, hvad det er, ved deres arbejde eller projekt, de brænder mest for.

I de første afsnit kan du høre om hvordan Google Street View-teamet håndterer fotografering de steder, der er mindre tilgængelige, som Grand Canyon, de egyptiske pyramider og regnskoven i Amazonas, og så kan du høre mere om, hvordan Google[x]-projekter starter.

Bl.a. fortæller ingeniøren Steve i videoen nedenfor om brugen af dromedarer i den egyptiske ørken frem for den velkendte Google Streetview-bil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Remote video URL

Opdateret: Tidligere fremgik det, at videoserien dækkede 20% time-projekter. Det er ikke korrekt, og det er nu præciseret, at selve videoserien er et 20% time-projekt, der dækker alle former for projekter.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger