Ny videoblog på V2 sætter teknologien i Perspektiv

Version2 lancerer nu videobloggen Perspektiv TV med Mogens Nørgaard og Henrik Zangenberg, som giver saglig og faglig dækning af væsentlige og aktuelle emner til konsulenter, udviklere og it-chefer - og til alle andre.

I dag åbner den første videoblog på Version2.dk. Perspektiv TV med it-strategisk rådgiver Henrik Zangenberg, der er partner i Zangenberg & Company og Mogens Nørgaard, der er direktør i Miracle A/S.

På skærmen vil de to herrer levere skarpe holdninger til brugerne, og spændende personer vil gæste studiet for at dele ud af deres erfaringer, svare på relevante og skarpe spørgsmål og ikke mindst få tid til at tale ud.

De lægger ikke skjul på, at de har store ambitioner med projektet, og at de forventer et godt samarbejde med brugerne.

»Vi har startet Perspektiv TV, der er et helt nyt medie, og det vil sprænge rammerne for, hvad vi kender som medier. Perspektiv TV vil eksplodere inde i hovedet på tusindvis af danskere hver dag og inspirere til forandring og ændre seernes liv. Emnerne udvælges i samarbejde med seerne,« siger Henrik Zangenberg.

Ud over interviews med aktuelle personer, vil bloggen også byde på undervisning og tests.

»I Perspektiv TV vil der være test af alt, hvad der er værd at teste. Vi vil forsøge os med koncepter som 'kloge nørder og smarte chicks' tester. Det vil også være muligt at komme på skolebænken med 'forhandlingsskolen', 'projektskolen' og 'ledelsesskolen'. Alt sammen serveret af personer, der faktisk ved noget om de emner, de fortæller om,« slutter Henrik Zangenberg.

I den første udsendelse giver Mogens sit syn på salget af KMD, og senere vil begge værter give deres kommentar til IT-Factory skandalen og uddele Perspektiv Prisen.

Klik på linket under artiklen for at gå til bloggen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere