Ny V2-blogger: Virtualisering er mere end et ord

Ny blogger på Version2, René Vester brænder for centralisering og konsolidering. Han er sådan set ligeglad med, om leverandøren hedder Microsoft eller Citrix, så længe de kan levere teknologier, der støtter op omkring en virksomheds behov.

Virtualisering er ikke længere bare et smart ord.

»Nu er vi ved det næste skridt, hvor man skal tage stilling til, hvilken farve eller smag indenfor virtualisering, man har brug for. Og skal man altid bare købe den dyreste for en sikkerheds skyld?« spørger Version2s nyeste blogger, 27-årige René Vester.

Han arbejder til daglig i firmaet Axcess A/S som Concept Manager og har før det været infrastruktur-konsulent og arkitekt hos EDB Gruppen. Det, der driver ham, er en personlig interesse for alt, hvad der omhandler centralisering og konsolidering.

»I lang tid har jeg opfattet mig selv som en super nørd på bits og bytes, men jeg har måtte konstatere, at min interesse mere og mere flytter sig imod at kunne synliggøre synergier, der kan give besparelser eller effektivisering for forretningen og medarbejderne i virksomhederne.« forklarer han.

På bloggen kommer han til at skrive om mobilitet, fleksibilitet og virtualisering og det første blog-indlæg handler om det faktum, at virtualisering er gået væk fra at være et buzzword, og over til at være noget man bare har.

René Vester har længe spejdet efter et dansk forum, hvor han kunne blogge.

»Jeg har valgt at blogge for Version2, da jeg nu i et stykke tid har ledt efter et professionelt dansk forum for bloggere og læsere. Men min blog håber jeg at kunne bidrage med endnu mere værdi til læserne.« siger han til Version2.

Han glæder sig til at kommunikere direkte med danskere, som har en fælles forståelse af størrelserne og kravene fra danske brugere og virksomheder.

»Vi lever i et land, som har et af de største krav til løsninger med meget høj kompleksitet, men samtidig en lille andel af brugere, hvis man kigger internationalt. Det gør os til en befolkning, der skal være meget kritiske i forhold til "normerne" indenfor it, som bliver dikteret af lande som USA med et helt andet miks af mængde og kompleksitet,« uddyber han til Version2.

Ved siden af sin deltagelse rundt omkring i diverse forums indenfor sit interesseområde er René Vester også medarrangør af et halvårligt Expert-to-Expert-seminar indenfor virtualisering og server based computing, Pubforum www.pubforum.net.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 René Vester

Hey Anders,

Jeg vil da prøve at tilpasse mit sprog lidt ;-) men ellers håber jeg fortsat du vil læse imellem linjerne og få det rigtige budskab frem :-)

Og tak både Anders og Peter jeg er super glad for at være kommet igang :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere