Ny Star Trek serie kommer direkte på Netflix i 188 lande

Star Trek-fans i alle andre lande end USA og Canada skal stille fjernsynsapparatet ind på Netflix for at se den kommende serie.

I januar 2017 får en ny tv-serie i Star Trek-universet premiere, og selvom serien i USA er kørt i stilling til at markedsføre tv-selskabet CBS' egen streaming-tjeneste, så kan trekkies i resten af verden ånde lettet op. CBS har nemlig indgået en aftale med Netflix om at streame seriens afsnit 24 timer efter den amerikanske premiere.

Det betyder, at serien udkommer i 188 Netflix-lande på samme tid, hvilket er nyt for en aftale om indhold, Netflix ikke selv har produceret. Det er kun publikum i USA og Canada, der i stedet skal finde serien på CBS og de canadiske kanaler CTV, Space, Z og CraveTV.

Der er endnu meget få detaljer om den nye Star Trek-serie, bortset fra, at det bliver med nye hovedpersoner og formentligt ikke kommer til at foregå på USS Enterprise.

De to seneste Star Trek-film har fået en kølig modtagelse blandt fans af det originale univers, fordi der er skabt en ny tidslinje og lavet markant om på nøglefigurer og -begivenheder i forhold til originalen. Den nye film, Star Trek: Beyond, som har premiere i Danmark i denne uge, har dog fået positive anmeldelser. En fjerde film med den nye udgave af besætningen fra den originale USS Enterprise er også netop blevet bekræftet.

Danske fans vil også kunne glæde sig over, at aftalen mellem CBS og Netflix betyder, at hele det eksisterende Star Trek-katalog kommer på Netflix i alle 188 lande. Det er hele 727 afsnit lige fra den originale tv-serie fra 1960'erne til serien Enterprise fra 00'erne. Den eneste serie, som CBS ikke nævner i pressemeddelelsen på startrek.com, er den animerede tegnefilmsserie fra 1973.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Rene Andersen

Det er så (desværre) 24 timer for sent. Pirater gider ikke vente 24 timer. Hvis de i stedet for frigav det, i samme øjeblik afsnittet var sendt på CBS. Så ville det kunne forhindre rigtigt meget pirateri og samtidig give penge i kassen.

 • 1
 • 9
#3 Christian Münster

Hvad enten folk kan li din kommentar eller ej, så er den ganske sand. Bare se alle de utallige CAMSYNC og Telesync versioner af film, der ligger på diverse torrent sites. Nogle mennesker kan bare ikke vente.

At vi så ikke fatter at selvsamme folk, har behov for at voldtage kvaliteten af en film eller serie, andre mennesker har brugt et år eller tre af deres liv på, er så en helt anden sag. Hver sin smag.

 • 1
 • 0
#4 Bent Jensen

Nu skal serien også være god :-) Før det betyder noget, så venter. Men ikke så spændt som før i tiden, det har nok noget med alderen og tiden at gøre.

Men mere spændt på noget af det gamle.

Det serie/film jeg har været mest skuffet over var Star Trek Generations. Flot film, men der skulle være brugt flere penge på manuskriptforfatteren.

De ældre film/tv-serie, må når man tænke på at noget af det er billig TV produktion, og det er denne genre, så holder det.

Min personlige bedste er "Star Trek: First Contact", den har det hele. Den "nye" Star Trek (2009) The Beginning, er også et frisk pust.

 • 1
 • 1
#5 Emil Jensen

Lad os håbe at den bliver i samme stil som next generation. Fedt at se fremskridt(omend begrænsede) for Netflix kamp om at slippe af med regions begrænsningerne og lækkert med alle afsnit på Netflix af de gamle serier, det kan godt være at de er lavet på et skrabet budget men indholdet giver noget stof til eftertanke og det er i den sande ånd af science fiction.

 • 1
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere