Ny Pytorch understøtter ærke-konkurrenten Tensorflows værktøj

Illustration: Google Deepmind
Integration med Googles Tensorflow-visualisering er blandt nyhederne i Pytorch 1.1.

Facebooks afdeling for kunstig intelligens har løftet sløret for den næste udgave af softwarebiblioteket ​​Pytorch, som ankommer i version 1.1. Det skriver udvikler-bloggen Infoq.

Den nye udgave kan byde på understøttelse af Tensorboard, der er et visualiseringsværktøj til deep learning (neurale netværk), udviklet af Google som en del af deres Tensorflow-bibliotek.

Googles bibliotek er i øjeblikket et mere populært valg blandt deep learning-udviklere end Pytorch, mener Infoq, og Tensorboards visualiseringsmuligheder giver Googles platform en fordel. Pytorchs nye integration med Tensorboard kan bidrage til at lukke dette hul.

Forbedret distribueret træning gør det muligt at fordele Pytorch-modeller på flere GPU'er. Det giver udviklere muligheden for at bygge modeller, der er for store til at passe ind i hukommelsen på enkelt GPU. Det er andet område, hvor Tensorflow har føringen for tiden.

Derudover kan den nye udgave byde på forbedret ydeevne via distribueret træning, nye API'er og nye visualiseringmuligheder, såsom den tidligere nævnte Tensorboard-integration.

En just-in-time-compiler gør det muligt at eksportere Pytorch-modeller i en form, der kan køre i forskellige produktionsmiljøer, såsom mobil eller IoT, ved hjælp af et indbygget C ++-bibliotek.

En anden ny funktion er et modul, der implementerer 'multi-headed attention.' Det er en nyere deep learning-arkitektur, der opnår resultater, der kan sammenlignes med den såkaldte RNN-arkitektur (recurrent neural network) på sekventielle læringsopgaver, såsom sprogoversættelse. Multi-headed attention benytter ikke rekursion og kan derfor trænes i en brøkdel af den tid, som RNN-modeller benytter.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere