Ny mobility-blogger: "Ekstra lir kræver ekstra klir" er en smart opfindelse

Er Bring your own device og Choose your own device to alen af ét stykke? Nej, mener Version2s nye blogger Jesper A. Frederiksen.

Der er en ny blog i byen - og manden bag vil ikke være helt ukendt for trofaste Version2-læsere. Jesper A. Frederiksen var sidste år ugens it-profil på Version2 og har også skrevet flere indlæg til Gæstebloggen, som du kan læse her og her.

Jesper er direktør i Conecto A/S, som hjælper virksomheder med at implementere mobility. Jesper skriver under overskriften ”Virtualisering, Mobility og Collaboration under luppen – hvad, hvorfor og ikke mindst hvordan!”

I sit første indlæg på sin egen blog er emnet Bring Your Own Device, og han skriver bl.a.:

»Og hvad gør det så, om vi siger Bring-Your-Own eller Choose-Your-Own? Er det ikke to alen af ét stykke? Det simple svar må jo så være: Nej! CYO er blot et udtryk for, at virksomhederne (endelig) slækker på gamle dogmer om at have én device-platform til at dække alle behov. Og så har man endda i visse tilfælde fået medarbejderen med på, at ”ekstra lir kræver ekstra klir”. Smart.«

Jespers mål med bloggen er at tage fat i debatskabende emner såsom Bring Your Own Device vs. Choose your Own Device og toplederideer vs. virkeligheden.

Læs første blogindlæg her.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Brian Schmaltz-Knudsen

Jeg er helt enig - det er to alen af samme stykke....

Og lad os bare tage COPE med i loppet også - det er kun et spørgsmål om ejerskabet af hardware, og det giver de samme udfordringer på tværs af alle modeller. Hvilke data skal tilgås og hvor forretningskristiske er de.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere